piotrekrc Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 no mieliście adrenalinke :)w poszukiwaniu,filmik super.Ważne że sie szczęśliwie skończyło i beta weteranka sie znalazła ;)bo troche kasy na pokładzie ,,wozi,,i kilka fajnych filmów nakręciła.Adam trzeba ją podpisać,nr tel itp jak już raz uciekła bo szkoda sprzetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Adam trzeba ją podpisać,nr tel itp jak już raz uciekła bo szkoda sprzetu. Nie spodziewałem się że ucieknie Hexa zawsze ma wizytówkę naklejoną to i teraz Beta będzie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jutro zapowiada się piękny dzień na latanie W poniedziałek nie było tak kolorowo - pogoda nas nie oszczędzała. Śnieg opóźniał loty mimo to udało się trochę poszaleć Zapraszam na relację z 6 kwietnia! http://youtu.be/B6tJwyXCPNY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziś na lotnisku wiele atrakcji i jak zawsze super zabawa! Zapraszam! http://youtu.be/yA4tBhNjRGE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. Bardzo podobają mi się wasze spotkania na lotnisku i atmosfera jaka tam panuje (oglądając filmiki). Przypomina mi to modelarstwo sprzed lat. Od około 1998r razem z bratem byliśmy stałymi uczestnikami zawodów uwięziaków rozgrywanych na torze modelarskim na Wirku. Bardzo miło wspominamy tamte czasy Czy nie macie nic przeciwko żebyśmy zajrzeli do Was w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. Bardzo podobają mi się wasze spotkania na lotnisku i atmosfera jaka tam panuje (oglądając filmiki). Przypomina mi to modelarstwo sprzed lat. Od około 1998r razem z bratem byliśmy stałymi uczestnikami zawodów uwięziaków rozgrywanych na torze modelarskim na Wirku. Bardzo miło wspominamy tamte czasy Czy nie macie nic przeciwko żebyśmy zajrzeli do Was w tym sezonie? Zapraszamy w każdy pogodny wekend latanko od 10 do 14 , nowe twarze mile widziane . W pozostałe dni latamy po południu jak jest fajna pogoda . Zawody na Wirku to były fajne czasy , brałem udział w budowie toru za czasów modelarni "Pulsar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś pogoda była odpowiednia na "latawce" Mieliśmy okazje oglądać zmagania z nimi. Lataliśmy też klasycznie i nie obyło się bez kreta Hexa skończyła swój lot wcześniej niż się spodziewałem Na szczęście przyczyna katastrofy ustalona. DJI Naza przy nadmiernych wibracjach rozbraja silniki. Skąd wibracje? - odpowiedź na filmie Zapraszam! http://youtu.be/OiukmxlWwVE Tak Hexa wygląda teraz: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Na filmie widać odlatującą łopatę śmigła i wibracje, które doprowadziły do autodestrukcji. Gimbal przyjął energię uderzenia w ziemię. Przeglądając zdjęcia znalazłem coś takiego. Niestety za późno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dmuchawce, latawce, wiatr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dziś pogoda była odpowiednia na "latawce" Mieliśmy okazje oglądać zmagania z nimi. Lataliśmy też klasycznie i nie obyło się bez kreta Hexa skończyła swój lot wcześniej niż się spodziewałem Na szczęście przyczyna katastrofy ustalona. DJI Naza przy nadmiernych wibracjach rozbraja silniki. Skąd wibracje? - odpowiedź na filmie Zapraszam! http://youtu.be/OiukmxlWwVE Tak Hexa wygląda teraz: Adam wielkie szczęście że leciałeś tylko nad schroniskiem dla zwierząt . Gdybyś leciał nad ogrodem zoologicznym byłoby gorzej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Relacja z dzisiejszej zabawy na lotnisku Przez pogodę nie łatwo było latać, ale za to sobie pojeździliśmy Zapraszam! http://youtu.be/CQ7Uyq5ljtU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dziś pogoda dopisała, więc latania było dużo Filmik też dłuższy Zapraszam! http://youtu.be/w56kh2Eg5BE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Starym zwyczajem porcja zdjęć (19 kwiecień 2015). 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wojtek super fotki,Adam super filmiki .fajnie powspominać atmosfere z lotniska dzięki Wam,już mi sie tęskni za niedzielą oby tylko pogoda była. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam Panowie. Można się coś dowiedzieć na temat modelu Spacewalkera jedno miejscowego z pierwszego zdjęcia. Chodzi mi o rozpiętość modelu wagę i jaki zestaw napędowy w nim śmiga Pozdrawiam Adrian : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziś korzystając z pogody, chciałem sprawdzić Gimbal z Hexy, a tu na lotnisku prace pielęgnacyjne Oczywiście nie obyło się bez latania Fajnie wyglądał Gemini w wersji spalinowej z lotu ptaka, w bliskim sąsiedztwie Hexy Zapraszam! http://youtu.be/itWn3c4djwY 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam Panowie. Można się coś dowiedzieć na temat modelu Spacewalkera jedno miejscowego z pierwszego zdjęcia. Chodzi mi o rozpiętość modelu wagę i jaki zestaw napędowy w nim śmiga Pozdrawiam Adrian : ) Witam parametry modelu to: rozpiętość -2000mm ciężar 4200 G do lotu Silnik Turnigi 5055 -600kv śmigło 12/8 Zasilanie 6S 4000 Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ok. Dziękuje za odpowiedz : ) Pozdrawiam Adrian : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Franek słyszałem .Pysio Ty jesteś zaje..tym códotwórcą :) .gemini na spaline?niewierzyłem i szczena mi opadła ,naprawde Ci gratuluje,napiszcie czasem co jak bedziecie na lotnisku robili bo leniem niejestem a moze czas by sie znalazł.filmiki Adam super Pysio rozwaliłeś mnie na atomy .pozdrawiam i do niedzieli,w sobote nocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzisiaj wiało jak diabli. Mały Duży Średni Szybki Wściekły Nowy Stary 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi