Achim64 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Panowie w naszym klubie pojawił się wielki talent, jest to nowy pilot o imieniu Kamil. Lata pierwszy sezon na hali i robi to bardzo dobrze, ja na takie efekty musiałem pracować parę sezonów. Zapraszam na film z udziałem Kamila. WhatsApp Video 2022-01-16 at 15.11.11.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dalsze relacje z zimowych weekendów, tym razem lot w tandemie. WhatsApp Video 2022-01-24 at 20.07.54.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloma Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dzięki Achim To w dużej mierze Wasza zasługa dzięki poradom i wskazówkom A co do lotów w tandemie to coraz lepiej wam to wychodzi. W nastepnym sezonie albo i w tym jeszcze, musicie jakiś pokaz zorganizować bo na żywo to dużo lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Pearl Harbor wkradł się do Gwarka WhatsApp Video 2022-01-29 at 14.52.04.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Jedni lataj i ćwicza precyzje sterowania , inni budują cieszymy się , że modelarnia działa . Trzeba sie speszyć wiosna niedługo myślę , że zdążymy . Na warsztacie : I przedstawiam nowa maszyne do druku 3D pracuje już od tygodnia , wydruki są bardzo zadawalające . VID_20220123_140007.mp4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Toś sobie chłopie tym wielkim kadłubem wilgi problem stworzył powodzenia w budowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Kadłub w popularnym rozmiarze 1:3,5 widać to koleś od klejenia się kurczy na starość Nie dziękuję a budowa musi przyspieszyć bo to nowa sztabowa holówka będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Modelarnia aktywna w każdy wekend Wilga postawiona na koła , przymiarka silnika . Wzmocnienia wklejone w kadłub Naszym skoczkom kibicujemy cały czas nawet w modelarni. Dziś było trochę ciasno każdy chciał polatać na auli , a helikopterowcy poszli polatać na lotnisko pogoda była w sam raz . Wiosna blisko więc niedługo spotykamy się na lotnisku . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Nie wszyscy umieją się doczekać wiosny. I korzystają z każdej możliwej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Nie tylko nowoczesne technologie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Cały rocznik modelarza z 1955 roku Powoli otwieramy sezon2022 VID_20220313_133705 (2).mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 19 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Prace nad "Wilgą" poszły do przodu dziś przymiarka skrzydeł , podstawki do serw i mocowanie zbiornika. Rozpiętośc 3270mm 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Parę dni temu, widząc zdjęcia z prac przy wręgach kadłuba, dla żartu zapytałem Pawła kiedy oblot. Odpowiedział, że już w Maju. Uśmiechnąłem sie pod nosem. Teraz widzę, że z takimi Pomocnikami to spokojnie zdąży. Gratuluję Wam zespołu, modelarni, atmosfery, chęci, zdolności, możliwości i tego wszystkiego innego. Tak trzymać. To może już Wilga pociągnie moje GP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zaczynamy lotnisko powalcowane , skoszone przetestowane , sezon rozpoczety. Długi wekend będziemy latać , nawet pogoda zamówiona. Piękny obrazek ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 To sezon rozpoczęty.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Ekipa z Wyr pokosiła posprzatał lotnisko i pojechała latać na Górę Źar ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 8 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Włączyli termikę i holówki mają wolne 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Na zaproszenie Parku Kolejowego w Ogrodzieńcu pojechałem zrobić taki sobie pokaz . Dołączyli koledzy z Blachowni , Chorzowa , Katowic , Rybnika. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Czasami gdy pogoda dopisuje a humory jeszcze bardziej… ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 17 minut temu, silesia_system napisał: Czasami gdy pogoda dopisuje a humory jeszcze bardziej… ? Hehe,świetne,to takie''pionierskie''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi