Francka Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fajna kamerka jako nowość http://www.banggood.com/Car-Sports-1080p-G353-H_264-FHD-Waterproof-Touchscreen-Action-p-920500.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men76_homepage&utm_campaign=newsletter&utm_content=vera Kupie zobaczymy jak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wygląda jak GoCleaver DVR Sport tylko w innym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Przyjechała z Chin wygląda ciekawie : Zdjęcie robione kamerką To samo Zoom cyfrowy Filmik robiony kamerką : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Podoba mi się, ze kąt widzenia nie jest za szeroki. Jeśli można prosić to zamontuj na czapce i nakręć jakiś film z latania tą kamerką. PS, tam jest jakiś autofocus, czy ostrość ustawiona na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ostrość na stale ustawiona , ekran dotykowy , pilot w komplecie , można używać w samochodzie do rejestracji jazdy wtedy jest możliwość obracania obrazu o 180 stopni. Mi kamerka bardzo się podoba , za tę cenę trudno o coś lepszego. Mam jeszcze zabudowana w szybowcu , ale trochę niepotrzebnych scen nakręciłem , zresztą dziś wiało strasznie nie dało się latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A jak z dźwiękiem. Mobius np słabo zbiera dźwięk i jak ta motorówka odpłynęła dalej to już by jej nie słyszał. Da się nią nagrywać takie krótkie filmiki rodzinne na ogrodzie np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No niestety dźwięk słabiutki mało co słychać , zaraz ci wstawię próbkę z dźwiękiem z naszej graciarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fajne tam macie zabawki. Widzę, że i w pomieszczeniach ładnie nagrywa. Faktycznie dźwięk trochę słaby i taki jakby ze studni. Gdyby nie to to kamera bardzo by mi odpowiadała. Oprócz samolotów kręcę scenki rodzajowe z synem w roli głównej. Łatwiej też umieścić taką pozycję w budżecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kamerka na głowie - wiosenne pływanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie to wygląda. Z mojej strony duże dziękuję Franciszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi