kryniek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pierwsze próby z napędem EDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Fajny model i lot. Gdzie latasz jeśli można zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Obecnie najczęściej to lotnisko modelarskie Izdebno http://lotniskoizdebno.pl/, czasami Koczargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Krzychu, a można zrobić chowaną turbinkę? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No ten EDFik jest chowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kurde, nie obejrzałem do kuńca i stąd moje , jak sie okazuje, durnowate pytanie. A swoją drogą, podaj Krzychu więcej informacji o napędzie, proszę. Wielkość turbinki, ilość łopatek, jaki silnik i elektrownia, bardzo jestem ciekaw co tam upchnąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Piotruś zajżyj do forum na stronie naszego lotniska jest tam cała relacja http://lotniskoizdebno.pl/index.php/forum/na-warsztacie/67-swift-3-73-edf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nooo, jest fajna relacja ALE NIE MA NIC O SAMEJ TURBINCE, KURDE!!! Widzę, że alu i 90 mm, ale jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 1300kv 3400w 10s 4,9kg ciągu, nisko kosztowe rozwiązanie z HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi