kaszalu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja się zabrałem za kolejne remonty i modernizacje ... Wkrótce pewnie jakaś latająca retrospekcja po liftingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja się zabrałem za kolejne remonty i modernizacje ... Wkrótce pewnie jakaś latająca retrospekcja po liftingu Andrzej, pokaż co zmajstrowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Psyt ..... tajemnica .... sobota wkrótce .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Wieża kontroli pyta jaki plan lotów na jutro - o której zbiórka na łączce ? Może 11.00 będzie OK ! Edytowane 24 Stycznia 2015 przez kaszalu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dziś też - ja wprawdzie odpadam bo impreza rodzinna ale jutro jak najbardziej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie róbcie tego u siebie w lesie, a już na pewno nie sami Jak szybko "żółty" przyleciał na pomoc Jutro planujemy latanie na wale w Fordonie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właśnie wróciłem z lotniska gdzie Krzysztof z Damianem ciągnęli gumę a byli tam dosyć wcześnie bo już od 10.30 Około12stej przyjechał Krzysztof pobujać się po niebie. Kilka fotek co prawda kiepskiej jakości bo z telefonu Pobiegało by się Moje ci one Mam nowego znajomego Już mam dosyć za szybko lataja Czas na Herbatkę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A ja dzisiaj musiałem odparować po wczorajszej imprezie rodzinnej - dopiero po południu zawieżli mnie na przewietrzenie do Pieczysk !! Relacja w "pływaniu......" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kilku zapaleńców wybrało się na wał w Fordonie i do ...No właśnie niebawem pojawi się relacja w odpowiednim temacie. Lataliśmy od 10:00 do wieczora Dopiero zdjąłem buty i na razie tylko zdradzę, że impreza była pod hasłem "Choinek niema, ale też jest zaje......" PS. odparować to niejeden musiał, pewnie dlatego take noszenia były (mimo braku wiatru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No to czekam na relację. Ja byłem w Starogrodzie Dolnym na wale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzisiaj od rana na wale wiślanym. Ja do chaty wracałem a reszta zatwardziałej ekipy pojechała dalej do Unisławia. Zdjęcia tu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/19410-latanie-na-zboczach-f3f-w-okolicach-bydgoszczy/page-23?hl=+wał%20+wiślany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 witam ponownie mam jeszcze jedno pytanie odnośnie foxa czy wy macie orginalne zestawy foxa bo chciał bym przeprogramować regulator a na nim nić niema napisane i nie bardzo wiem jakiej instrukcji szukać oblot zrobiony troche za lekki na przód ale dowarzy sie i będzie dobrze z tym zaprogramowaniem to chodzi mi oto żeby było można ustawić silnik jak spadnie do jakiegoś napięcia to żeby odcinał silnik czy jak to fachowo sie nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sobotnie latanie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 witam ponownie mam jeszcze jedno pytanie odnośnie foxa czy wy macie orginalne zestawy foxa bo chciał bym przeprogramować regulator a na nim nić niema napisane i nie bardzo wiem jakiej instrukcji szukać oblot zrobiony troche za lekki na przód ale dowarzy sie i będzie dobrze z tym zaprogramowaniem to chodzi mi oto żeby było można ustawić silnik jak spadnie do jakiegoś napięcia to żeby odcinał silnik czy jak to fachowo sie nazywa Primo. Nie obraź się ale to chyba najdłuższe zdanie jakie kiedykolwiek przeczytałem. A że jeszcze kropki nie postawiłeś, wnioskuję że chyba coś dopiszesz zaraz. Drugie primo. Nie ten dział. Trzecie primo. A temat foxa na forum był wałkowany kilkakrotnie. Poszukaj. Podrzuce Ci linka http://pfmrc.eu/index.php?/topic/23907-fox-2300-epo-czyli-nowa-zabawka-od-pelikana/page-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Więc poza relacją Waya, po lataniu na wale zabawa przeniosła się >>> do Unisławia <<<Arabat powiedział "Prędzej mi choinka na skrzydle wyrośnie, niż pojadę dziś na łąkę" PS. Nudzi się już chłopakom 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ten model ma nowy rodzaj anteny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To taka moda na mobilność. Teraz to tak trzeba uważać, bo nawet drzewa są mobilne W Unisławiu maił być konkurs przelotów między krzakami.No ale jeden taki wykonał swego rodzaju nokaut i modelem zabrał przeciwnikowi krzaka z przed nosa W celowanie w paczkę mentosów też już się nie bawimy, bo znam takiego co ścina dwie paczki za jednym przelotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W celowanie w paczkę mentosów też już się nie bawimy, bo znam takiego co ścina dwie paczki za jednym przelotem I jeszcze twierdzi że próbował model złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 70 g gotowy do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Czyżby wszystkich członków Fun-Cub-Klanu dopadła jakowaś zaraza po ostatnim lataniu ?! W sobotę i niedzielę NIE LATANE ??? Cisza na forum aż grozą wieje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi