darqo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czekam czekam a tu nic cisza. Właśnie wróciłem z Dęblina i z przyjemnością bym popatrzył co się dzisiaj działo na łączce Jeszcze latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 No i poleciał Doczekaliście się. Więcej będzie jutro. Film z jazdy do rowu i ładny lot modelu Kaszalu. Będą także zdjęcia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ano - racja - latali do upadłego, ostatni zszedłem z ringu !! Dużo się działo jak to w pogodny piątek po robocie ! W powietrzu były dwa "Canary, dwie Baby Jagi, Vitesse, Edge, Su i jeszcze wiele innych - tłok jak na La Guardia ! Odwiedził nas kolega ze Świecia z całym samolotowym stadem elektryków - było bardzo sympatycznie . Peter spocił się ze trzy razy oblatując Vitesse a ja przy nim bo robiłem za copilota Co ja zresztą będę gadał - sami zobaczcie - kto nie był niech żałuje :) ! Ps. Baba Jaga coraz bardziej oswojona , prawie już je z ręki !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Paczcie paczcie nie wiedziałem że na lotnisku zamontowano oświetlenie pasa, światła podejścia, czy ILS. Ale miło że lotnisko się rozwija niedługo będzie lepiej niż Porcie Lotniczym Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ano tak może być! Ruch w powietrzu był niesamowity! odwiedził nas również Kolega ze Świecia! No i poleciał Doczekaliście się. Więcej będzie jutro. Film z jazdy do rowu i ładny lot modelu Kaszalu. Będą także zdjęcia. No i poleciał Doczekaliście się. Więcej będzie jutro. Film z jazdy do rowu i ładny lot modelu Kaszalu. Będą także zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 To co obiecałem. Film i zdjęcia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć Czy dziś około 17-18 będzie ktoś na łące? Mam zamiar podjechać na rowerku. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Warto czasami zerknąć http://www.deszczowce.pl/app/webroot/shoutbox/expanded.php?shoutbox=55277446&stylesheet=0 http://f3fcb.webnode.com/ wstępnie mam z Damianem w planach latanie po 17 do zmierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ledwo się weekend zaczyna, a ja już w piątek mam pełen worek zdjęć 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Krzysiek - super foty ! Zebranie starej gwardii przy "okrągłym stole" pod czujnym okiem Babojag - super !!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 O la la Cannary dwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ciekawe czy będzie więcej będzie, będzie... z soboty, frekwencja mała, w sumie cisza i spokój do samego wieczora Mimo wszystko ruch w powietrzu spory A zastanawiał się ktoś, dlaczego z nieba często zwisa tylko skrawek księżyca?To wszystko przez dwóch takich, co pochlastali księżyc 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam Wszystkich ! Ukrywając się przed upałem wyemigrowaliśmy na lotnisko zapasowe w Pieczyskach . W wolnej chwili ćwiczone były loty śmiglakami , w tym nocne zainspirowane dobrym piwem ... :rolleyes: Wszyscy żyją i mają się dobrze !!! Pozdrowienia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam sobotnie latanie filmik z lotów Krzysztofa "Firebirdem" , trochę za szybko latał , ciężko było go uchwycić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 TAK Krzysia można zauważyć model już ciężko. Fajna muza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A to czemu ? Aerodynamika nadal obowiązuje - a że przestrzeń ograniczona to już inna broszka !! :D Ale niech Ci będzie - to raczej loty propagandowe dla rodziny i znajomych , coby w nich bakcyla zapalić !! W takim razie jutro po koszeniu zaliczę prawdziwe latanie - Baba Jaga już przebiera sprężynami Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 W takim razie jutro po koszeniu zaliczę prawdziwe latanie - Baba Jaga już przebiera sprężynami ...i o to chodzi i coś w tym klimacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Słowo się rzekło - kobyłka u płota - znaczy się Baba Jaga na lotnisku ... :D Myślę intensywnie o takim wynalazku pod Saito albo tym niżej .... Jakieś 1,5 m rozpiętości i skrzydło skręcane zamiast lotek - ta epoka w lotnictwie mnie kręci .. Zobaczymy co się da zrobić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zrób Andrzeju! Będę Cię wspierał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nic się dzisiaj nie działo na lotnisku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi