zyromskij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Chętni są tylko muszą skończyć budować modele Jak się wszystko ułoży to za max tydzień lub dwa przyjadę z nową maszynką akrobacyjną Ps. Najprawdopodobniej uda mi się niedługo wynająć halę za darmo, więc jeśli są chętni do trenowania F3P/F3P-AM to zapraszam na PW. Ps.2 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mam na sprzedaż wyczynowy model F3K orion. Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 "Kałasaki" połączone z Piperem L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Podoba mi się to pionierskie rozwiązanie z podwoziem do Japończyka! Pozdrawiam konstruktora i całą lotniskową ekipę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 "Kałasaki" połączone z Piperem L4 Prawda, że piękny ? Ja również pozdrawiam, Troszku uciązliwy jest brak kierunku ale za to każdy start i lądowanie jest niepowtarzalne i pełne niespodzianek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Super, wreszcie masz coś na kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Model zasłużony w bojach, wreszcie przestanie sobie brzuszek rysowac przy lądowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Poranne loty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Z całą pewnością Wilga najpiękniejsza w locie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Poranne loty Masz racie ale gdy latałem byłem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pozazdrościć tej Wilgi i tego podwozia. Też takie chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich po przerwie urlopowej ! Wilga fajna , ale chciało by się zobaczyć jak się powietrza trzyma !! Weź Krzysiek jakiegoś papparazzi , zróbcie foty i nas nie dręcz niepewnością - bo pomyślę że jakaś siła nieczysta latać jej zabrania !! A że urlop spędziłem na dość dużej wodzie to wkrótce trzeba dla zmiany klimatu do latania powrócić - do zobaczenia na łące ! Pozdrowienia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Spoko Krzysiek - od poniedziałku zaczynamy zagęszczać !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Trzymam za słowo i oby pogoda dopisała bo na zdjęciach i opowieściach zasłyszanych na lotnisku podczas latania to "orły lotnicze się marnują" że aż dech w piersiach zapiera i tylko zazdrościć tych sukcesów i umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Już mnie łapki do drągów swędzą ... .... że pozwolę sobie zacytować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Herbatka z wkładką....marzenie po locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 BINGO !! Oczywiście pojazd potem prowadzi Syn !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Poranne loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na stronie głównej forum w pojazdy gąsienicowe popatrzcie jak jeździ dzieło kolegi Łuszpińskiego SdKfz251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na stronie głównej forum w pojazdy gąsienicowe popatrzcie jak jeździ dzieło kolegi Łuszpińskiego SdKfz251 Nie prościej było wstawić link? Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chyba czas na zmianę warunków. Może jak się trochę ochłodzi i zawieje na zbocze, to będzie mniej nudno. Chętnie bym popatrzał na Cobrę nad jakimś klifem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi