kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Ale dokumentacji fotograficznej brak ..i do księgi rekordów nie ma jak dołozyć .. A pifo sobie bulka cichuśko ... i smutno mu w puszce bo zamknięte takie . Ps. Dla zainteresowanych - pływanie - latanie (na pływakach też !) w sobotę ok. 14.00 na Bydgoskim Balatonie ul. Polanka. Więcej w sąsiednim wątku na stronie 3 !
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Bo to taka "normalka" nie wiedzieliśmy, że taką prościznę też ktoś będzie chciał oglądać
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Effendi -ciekawe że nikt foci nie cyknął jak to taka bułka z masłem
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 luka między iglaczkami jest ograniczona więc ciężej przelecieć modelem o rozpiętości 1-1,4m na płasko niż na żylete jak statecznik pionowy ma 15cm. no max 20cm
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 I W TYM CAŁA SZTUKA JAKBY KTO JESZCZE PYTAŁ ! NIE NA DARMO NAGRODA DLA JEDNOSTKI WYBITNEJ USTANOWIONA !!
zyromskij Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Kaszalu przelot na żyletkę dawno by był, ale nałożone zostało "embargo" na zbyt lekkie modele Pozdrawiam Julian
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Ja takich ograniczeń nie nakładałem - wyrażnie była mowa o wszelkim sprzęcie latającym z napędem silnikowym ( pomijając skarpetki o którychteż było tu trochę ... )
zyromskij Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 No to w takim razie przyjadę jak najszybciej
Way Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiaj było... dziko Loty nad rowem dwoma modelami. Tyle że naprzeciwko siebie. Przy takich lotach jakby cieplej się zrobiło :D
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiejsze loty wieczorno-nocne nad wałem 3
marcini59 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 No proszę szacun Krzysiek co to będzie ?
ArabaT Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Na podstawie planów i własnej weny czy z gotowego zestawu?
Way Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Z tego co wiem to część z planów a cześć z wyciętych lasorowo elementów. Zapowiada sie ciekawie
ArabaT Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 A ile zapłaciłeś? Ja za samo malowanie kijanki dwa lata temu dalem dwa serwa. Tymczasem na lotnisku 4
cZyNo Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 A grzyby zbieraliscie modelami miedzy choinkami?
kaszalu Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 Krzysiek - pięknie wygląda ta konstrukcja P11 !! Będzie kawał machiny ....Czekam cierpliwie na oblot . Ja na razie dłubię w innym wątku - foto obok - chcę zdążyć na sobotę z nowym pływadłem, a w piątek jeszcze mam weselisko u chrześniaczki i trochę z tym zamieszania - głównie zakupowego ! Peter mnie pewnie przeklnie bo się umawialiśmy na latanie dzisiaj, a żonie wypadły pilne zakupy ... kiszmet Ps. Jak tam "żyleta" - rękawica nadal leży niepodjęta ?
Piotr K. Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Krótki wypad rowerowy zakończył się masą zdjęć i filmów, poniżej efekty: Cz.1 Cz.2 3
ArabaT Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 A o to co dzis wlatało na lotnisko Tym samym stanowisko prezesa, wiceprezesa i skarbnika zostało już obsadzone. Co nie zmienia faktu, że zapraszamy kolejnych członków 2
Way Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Gdzie un tego palucha do foczki pcha...
Rekomendowane odpowiedzi