kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ale dokumentacji fotograficznej brak ..i do księgi rekordów nie ma jak dołozyć .. A pifo sobie bulka cichuśko ... i smutno mu w puszce bo zamknięte takie . Ps. Dla zainteresowanych - pływanie - latanie (na pływakach też !) w sobotę ok. 14.00 na Bydgoskim Balatonie ul. Polanka. Więcej w sąsiednim wątku na stronie 3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Bo to taka "normalka" nie wiedzieliśmy, że taką prościznę też ktoś będzie chciał oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Effendi -ciekawe że nikt foci nie cyknął jak to taka bułka z masłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 luka między iglaczkami jest ograniczona więc ciężej przelecieć modelem o rozpiętości 1-1,4m na płasko niż na żylete jak statecznik pionowy ma 15cm. no max 20cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 I W TYM CAŁA SZTUKA JAKBY KTO JESZCZE PYTAŁ ! NIE NA DARMO NAGRODA DLA JEDNOSTKI WYBITNEJ USTANOWIONA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Kaszalu przelot na żyletkę dawno by był, ale nałożone zostało "embargo" na zbyt lekkie modele Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja takich ograniczeń nie nakładałem - wyrażnie była mowa o wszelkim sprzęcie latającym z napędem silnikowym ( pomijając skarpetki o którychteż było tu trochę ... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No to w takim razie przyjadę jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiaj było... dziko Loty nad rowem dwoma modelami. Tyle że naprzeciwko siebie. Przy takich lotach jakby cieplej się zrobiło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiejsze loty wieczorno-nocne nad wałem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No proszę szacun Krzysiek co to będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Na podstawie planów i własnej weny czy z gotowego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Z tego co wiem to część z planów a cześć z wyciętych lasorowo elementów. Zapowiada sie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A ile zapłaciłeś? Ja za samo malowanie kijanki dwa lata temu dalem dwa serwa. Tymczasem na lotnisku 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A grzyby zbieraliscie modelami miedzy choinkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ale nie ma na to dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Krzysiek - pięknie wygląda ta konstrukcja P11 !! Będzie kawał machiny ....Czekam cierpliwie na oblot . Ja na razie dłubię w innym wątku - foto obok - chcę zdążyć na sobotę z nowym pływadłem, a w piątek jeszcze mam weselisko u chrześniaczki i trochę z tym zamieszania - głównie zakupowego ! Peter mnie pewnie przeklnie bo się umawialiśmy na latanie dzisiaj, a żonie wypadły pilne zakupy ... kiszmet Ps. Jak tam "żyleta" - rękawica nadal leży niepodjęta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Krótki wypad rowerowy zakończył się masą zdjęć i filmów, poniżej efekty: Cz.1 Cz.2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 A o to co dzis wlatało na lotnisko Tym samym stanowisko prezesa, wiceprezesa i skarbnika zostało już obsadzone. Co nie zmienia faktu, że zapraszamy kolejnych członków 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Gdzie un tego palucha do foczki pcha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi