Kross Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wiemy, wiemy. Tak się tylko podśmiechujemy, że czasami to i rakiety termika porywa a pisałem o wielkości, bo przy takich wysokościach to jakoś taki wróbel z modelu się robi PS. jednak rysunki każdemu mogą się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ciekawe jak wysoko cię "wyssało" ? I tu by sie przydała telemetria ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A no telemetrii nie mam, ale wysokość kontrolowałem wzrokowo, wylatując czasami z komina, żeby nie przesadzić (a przesadzić można łatwo).Mój model ma tylko jeden plus w porównaniu do "uszatków" - niema problemu z ucieczką, jak za mocno "ssie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wczorajsze loty. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dziś odwiedziłem łączkę i między opadami polatałem troszkę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jaki masz piękny nowy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Piękny, bo bez naklejek producenta. Indywidualne barwy, to jest to, co powoduje, że model jest ciekawszy dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 I on lata, radio gada Full wypas Naklejka producenta jest na klapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jeden z japońskich myśliwców szturmowych wyzwał na pojedynek dwóch pilotów: Arabata i Waya. Strącenia będą zaznaczane czerwonym krzyżykiem na odpowiednim zdjęciu pilota. Z relacji świadków wynika , że w pojedynku weźmie udział papier ścierny podczepiony pod kadłuby przeciwników.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Way został wskazany paluchem jako pierwszy do odstrzału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Stoją obok siebie ArabaT i Way. Patrzą z niedowierzaniem na model Petera gdzie są naklejone ich avatary. I patrzą... - Cusik mi sie zdaje że trzeba będzie mu te naklejki w locie ściągnać... - mruknął Way - I to razem z modelem... - odmruknął ArabaT. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jak widać pewny siebie Peter planuje ustrzelenie czterech ciężkich ArabaT-ów i 5 lekkich Way-ów ... ( policzyłem ..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To jest kamuflaż zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Może dołączy do już zaplanowanej walki, będzie łatwiej naprawić i dopiero pomalować po bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dziś rano o 8smej znowu sam przed jedenastą podjechał Marek. Troszkę wiało ale jak to mówi Krzysiek wiatr w lataniu nie przeszkadza gorzej z lądowaniem przynajmniej w moim wykonaniu. Wywaliłem takiego kreta podchodząc od strony południowej że aż miło Na szczęście SOLIUS cały i można było dalej polatać Jak zwykle start wcześnie rano pod słonce więc udostępniłem pilotowi moje okulary. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Czy ktoś z tu obecnych miałby możliwość wyniesienia modelem ładunku 0,5-1kg i zrzucenia go w powietrzu? Muszę przetestować spadochron do rakiety, a mój copter nie jest "na chodzie" Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi.grzegorz Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pozdrawiam Marka z żółtym szybowcem . Widze że kolega Marek modelarstwa nie porzucił. Pozdrowienia z Kruszwicy od Grześka i reszty modelarzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mi się dziś udało oblatać nowego akrobacyjnego potworka z systemem tvvpp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Loty , Poniedziałek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi