Way Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No taka eskadra była że szok. Ja, Janusz i Marcino :/ Przynajmniej zalatalem a warunki dzisiaj IDEALNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 A ja też mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wydawało się, że nikogo nie będzie a jednak był ale już po lotach. Jest też mnóstwo maślaków. Port lotniczy się rozbudowuje, przybyło szpul. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 loty we mgle...... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damenix Opublikowano 18 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jedni powiedzą że dziś zimno, że jutro wieje. Ja na to że se polatom 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 wygląda na to ze za wcześnie dzisiaj byłem bo się mineliśmy :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ranna para dyżurna - start 8.30 na górce ! Szykować sprzęciory !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Fajnie mieliście jak zwykle rewelacyjne zdjęcia na których mnie nie ma Może za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Będzie ktoś jutro rano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pewnie tak, ale nasze rano to tak między 11 a 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 kurcze chłopy zazdroszczę wam u mnie nie ma takiej ekipy do wspólnych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tomek - pakujesz, siadasz , odpalasz, jedziesz - na rano jesteś i RAZEM LATAMY !!! Zapraszamy !!! Ps ! Damenix - Młodzi zawsze dłużej śpią !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 U nas to ekipy dzielą się na zmiany (ranna, popołudniowa, wieczorna i tak dalej) bo inaczej tworzą się korki na wylotówce na łąkę Żarty żartami, ale jutro trzeba zalatać i dla każdego znajdzie się miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 bardzo chętnie bym przyjechał ale za daleko udanych lotów cały czas obserwuje wasze poczynania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Andrzej o 11.30 grupowa fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sobotnie latanie z telemetrią 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Szkoda Tomek ... Trudno , polataliśmy bez Ciebie ! Pogoda superowska, poranek piękny, loty wspaniałe Fotki i film poniżej ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 19 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przyjdzie Andrzeju czas że polatamy razem Soliusami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mimo tego, że trochę powiewało, ekipa lataczy nie zawiodła W dodatku wszyscy tacy aktywni, że nawet nie zauważyłam "kącika GG" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi