kaszalu Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ...społecznym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Owszem Kaszalu, będziesz mordo Ty moja? Cygara czekają... Szczególnie ten z motywem lotnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wesołego Alleluja Wszystkim ! Po niedzielnym leniuchowaniu i obżarstwie na łonie rodziny wybieram się w poniedziałek ok 9.00 na łączkę polatać ! Zapraszam na wspólne spotkanie i zrzucenie zbędnych kilogramów !! :D Ps. Krzysiek - wiem że to prawie środek nocy ale mimo wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sobota, samo południe - łąka pusta. Ciszę i spokój zakłócił tylko taki jeden szalony EDGE Jak by ktoś miał kółka na zbyciu średnicy 9-10 cm to bym był zainteresowany.W EDGE przydałoby się zmienić na większe - obecne są trochę małe na nasze warunki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To pomagaj dzisiaj intensywnie placki kręcić,jaja malować alibo inne specyjały pitrasić coby "punktów nałąpać" i permisyję otrzymać !! :) Mnie już dziś nosi ale program ustawiony na inne loty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dzisiaj ładny wiaterek, ale kierunek zbytnio na nic nie pasował (żadne zbocze ).A że latać trzeba, zalataliśmy z Arabatem na łące.Warunki: wiatr 8-10m/s (w poprzeczny, krótki pas), a turbiło konkret Nad łąką kręciła się Barakuda w duecie ze "Srutkiem".Ale to nie wszystko, nawet był oblot, ale to niech już właściciel się pochwali Były takie jaja, jak na każdą Wielkanoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ja to nie wiem czyj to model i kto jest konstruktorem, generalnie jest tak brzydki, że Matka Ziemia go odpycha. No bo jak inaczej możliwy by był oblot przy tak sprzyjających warunkach i to z jedną lotką? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 OOOOO Kurdesz ! Flamingi u nas wylądowały !!!!! Ciekawe czy "płyta naszego lotniska" łapek im nie pourywa ?! Ps! Arabat chyba naraził się jakiejś "Babie Jadze" ( ale nie mojej ...) i zły urok rzuciła ... Wprawdzie piękny ci on nie jest ale na pewno charakter ma dobry ! Poniżej pewnie inspiracja do stworzenia dzieła ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dzięki Krzychu. Ja również życzę całej braci modelarskiej wszystkiego dobrego, smacznego jajka, mokrego dyngusa i tylu udanych lądowań co startów oraz tego co kto pragnie najbardziej (już sami wiecie najlepiej co Wam trzeba) Rafał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To podwozie to specjalnie tak wysokie, aby nowe radyjko się zmieściło na fotce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ...no i można położyć się i odpocząć w cieniu ulubionych skrzydeł ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To podwozie to specjalnie tak wysokie, aby nowe radyjko się zmieściło na fotce. No i się wydało Jako model wielozadaniowy musi mięć wyższe podwozie żeby się bombki zmieściły. Myślałem, że tej szkarady nie przywrzyjcież na lotnisko Ale z ogona mu nic nie wypada To jest piękno alternatywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To fajnie ! Widać zaangażowanie "wświąteczne" było na właściwym poziomie !! Do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt,no i pogody może troszkę lepszej niż wWielkanoc 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Byłem, sprawdziłem, pogoda jest lepsza, mniej turbi niż wczoraj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 .....eeeeeee leje jak z cebra :( Ale może do jutra rana przestanie !! :) Chyba żeby coś na pływakach ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Krzysiek - to trzymamy kciuki żeby NIE LAŁO RANO I O 10 NA LOTNISKU !! Ps ! Piotruś 123 - baterie na jutro ładuj , paliwo filtruj i Canariana do oblotu przygotować grzecznie PROSZĘ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 W sobotę miałem taki przypadek, że pojechałem nad wodę, wypakowałem łódkę włączam zasilanie i słyszę pi, pi ....wyłączyłem nadajnik, jest tak samo i nici z pływanka. Po powrocie do domu, metodą zamiany elementów ustaliłem, że wysiadł odbiornik (2,4). Zdjąłem obudowę, nad płytką główną jest mała łatwo ją odgiąć. Co tu zrobić, nic. Założyłem obudowę i próba. Nie działa, po puknięciu, działa ale już taki odbiornik jest niepewny. Potrzebuję fachowca żeby znalazł usterkę i naprawił. Najlepiej na Fordonie bo do p. Pieca dużo czasu się traci na dojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kaziu - myślę że jednak będziesz musiał przyjechać na Okole ! Nie słyszałem żeby prócz niego ktoś robił tu serwis aparatur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zobaczę na Duracza w serwisie RTV, chyba, że po nim pozostał tylko napis bo tak też bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi