Klucha Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 TO ma latac czy robic za maszyne do driftowania . Ciekawy pomysl, i ma dobry skret. U mnie czasem brakuje miejsca aby zawrucic. A co tam z tym zoltem , bo jakos malo zainteresowanych?
Kross Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 TO ma latac czy robic za maszyne do driftowania . Ciekawy pomysl, i ma dobry skret. U mnie czasem brakuje miejsca aby zawrucic. A co tam z tym zoltem , bo jakos malo zainteresowanych? Założenie moje było takie, że model ma latać, ale i jeździć, zawracać w ciasnych miejscach i lądować/startować w trudnych warunkach, niczym piloci z Alaski dlatego w połowie filmu zamiast na lotnisko, poleciałem w odwrotnym kierunku (co do driftowania, to zabawa się zaczyna jak podniesiesz ogon) A o zlocie wypowiedziałem się w >>> sąsiednim temacie <<< No Kross, ale śladu po serwisie nie widać Ty wiesz, ile oni teraz w telewizorni pudru walą?
toptome69 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Świetna robota Krzysztof I oczywiście rewelacyjny pilotaż TrainStar ma identyczne rozwiązanie lecz mniejsze wychyły kierunku ograniczone statecznikiem poziomym.
zyromskij Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Byłem w okolicy to wpadłem Testowałem autonomiczne rozpoznawanie obiektów przez kopter itp. Już niedługo przyjadę polatać trochę 3D 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 14 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Marca 2015 Dzisiejszego pięknego dnia, żartowałem.Dzisiaj ohydna pogoda: zimno, szaro, ponuro, wiatr, turbulencje i mżawka W taką pogodę może rozweselić jedynie latanie między choinkami, a wcale nie było to takie "zwykłe między" Miejsce, tam gdzie powstał mój ostatni filmik o kole ogonowym.Pomysł był taki, aby podejść do lądowania znad choinek i wylądować między nimi, ale na najkrótszym odcinku, czyli jak najbliżej choinki na ścieżce podejścia I żeby nikt nie pomyślał, że zawsze latamy tak pięknie, zapomnieliśmy o jednym... nie ustaliliśmy "stylu" Latały dzidy i drżały korzenie, ale modele całe 5
Way Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Kiedyś ktoś krzyczał o wycinaniu choinek Jakie wycinanie? My pielegnujemy je przycinajac
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaccy1 Opublikowano 16 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Marca 2015 Wczoraj nie padało i ładnie wiało, ale nie w tę stronę co mamy górki. Namówiłem moje dziewczyny na wyjazd do Bydzi na zakupy, a przy okazji i będzie czas to odwiedzimy łączkę w Fordonie Tak dziwnie jechałem, że łączka po drodze była pierwsza Na miejscu nikogo nie było, tylko wiatr hulał no i ja Krótki filmik z komórki, co by Arabat nie marudził 5
ArabaT Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Aaaaaa to Ty w krzakach siedział i czekał aż wszyscy pojada
Kross Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Około 20:00 postanowiliśmy się zwinąć, bo stwierdziliśmy, że jednak ciemniej już i tak nie będzie
Way Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Testowali modul podrozy w czasie jak w filmie BACK TO THE FUTURE
Kross Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Nie dość, że było ciemno, to jeszcze bardzo sucho i te Fun-Świetliki podczas "Niskich Nocnych Lotów Przełajowych na Orientację w Terenie Parkingowym (dziwne - choinki na parkingu?) Bynajmniej chodzi o to, że te Cuby podczas szaleńczych startów nad piaszczystą drogą wzbijały w powietrze takie kłęby kurzu (taka zadyma była pod koniec, że nie sposób było zrobić lepszą fotę) Chyba wszyscy mamy tak samo zakurzone buty i nie tylko buty, ale było wesoło "x3"
Way Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Fajnie najwięcej do gadania zawsze mają Ci co najmniej latają Rozumiem że o sobie mówisz?
toptome69 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Piękny dzień Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale fajnie się polatało Dzisiejszy ranek prawie do 12stej spędziłem na łące i ku mojemu zaskoczeniu nie byłem sam. Odwiedził nasze lotnisko kolega Marek z Żnina Więc była okazja polatać razem no i odezwać się było do kogo Ja dzisiaj odświeżyłem Soliusa a Marek polatał bardzo fajnym modelem Rookie Niby miało nie wiać ale jak to u nas bywa troszkę dmuchalo. Najważniejsze jest to że pierwszy raz w tym roku udało się polatać na termice Pojawiły się nasze znajome ptaszki i całkiem nieźle trzymało modele i to na niewielkiej wysokości Zabawa przednia może uda się podskoczyć na łączkę po południu A jeszcze jedno Solius ma nowego pilota I tak na koniec wspólne zdjęcie kuzynów :D 3
Kross Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Tylko patrzeć, jak niebawem pojawią się zestawy małego termika 1
darqo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Minikowo z zeszłego tygodnia, nie za wiele tego ale coś tam widać 2
Rekomendowane odpowiedzi