Klucha Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 TO ma latac czy robic za maszyne do driftowania . Ciekawy pomysl, i ma dobry skret. U mnie czasem brakuje miejsca aby zawrucic. A co tam z tym zoltem , bo jakos malo zainteresowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No Kross, ale śladu po serwisie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 TO ma latac czy robic za maszyne do driftowania . Ciekawy pomysl, i ma dobry skret. U mnie czasem brakuje miejsca aby zawrucic. A co tam z tym zoltem , bo jakos malo zainteresowanych? Założenie moje było takie, że model ma latać, ale i jeździć, zawracać w ciasnych miejscach i lądować/startować w trudnych warunkach, niczym piloci z Alaski dlatego w połowie filmu zamiast na lotnisko, poleciałem w odwrotnym kierunku (co do driftowania, to zabawa się zaczyna jak podniesiesz ogon) A o zlocie wypowiedziałem się w >>> sąsiednim temacie <<< No Kross, ale śladu po serwisie nie widać Ty wiesz, ile oni teraz w telewizorni pudru walą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Świetna robota Krzysztof I oczywiście rewelacyjny pilotaż TrainStar ma identyczne rozwiązanie lecz mniejsze wychyły kierunku ograniczone statecznikiem poziomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Byłem w okolicy to wpadłem Testowałem autonomiczne rozpoznawanie obiektów przez kopter itp. Już niedługo przyjadę polatać trochę 3D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 14 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dzisiejszego pięknego dnia, żartowałem.Dzisiaj ohydna pogoda: zimno, szaro, ponuro, wiatr, turbulencje i mżawka W taką pogodę może rozweselić jedynie latanie między choinkami, a wcale nie było to takie "zwykłe między" Miejsce, tam gdzie powstał mój ostatni filmik o kole ogonowym.Pomysł był taki, aby podejść do lądowania znad choinek i wylądować między nimi, ale na najkrótszym odcinku, czyli jak najbliżej choinki na ścieżce podejścia I żeby nikt nie pomyślał, że zawsze latamy tak pięknie, zapomnieliśmy o jednym... nie ustaliliśmy "stylu" Latały dzidy i drżały korzenie, ale modele całe 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Krzak mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kiedyś ktoś krzyczał o wycinaniu choinek Jakie wycinanie? My pielegnujemy je przycinajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaccy1 Opublikowano 16 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Wczoraj nie padało i ładnie wiało, ale nie w tę stronę co mamy górki. Namówiłem moje dziewczyny na wyjazd do Bydzi na zakupy, a przy okazji i będzie czas to odwiedzimy łączkę w Fordonie Tak dziwnie jechałem, że łączka po drodze była pierwsza Na miejscu nikogo nie było, tylko wiatr hulał no i ja Krótki filmik z komórki, co by Arabat nie marudził 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Aaaaaa to Ty w krzakach siedział i czekał aż wszyscy pojada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No to polatali. Na trzy świetliki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Około 20:00 postanowiliśmy się zwinąć, bo stwierdziliśmy, że jednak ciemniej już i tak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To ta zorza polarna nad Fordonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Testowali modul podrozy w czasie jak w filmie BACK TO THE FUTURE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie dość, że było ciemno, to jeszcze bardzo sucho i te Fun-Świetliki podczas "Niskich Nocnych Lotów Przełajowych na Orientację w Terenie Parkingowym (dziwne - choinki na parkingu?) Bynajmniej chodzi o to, że te Cuby podczas szaleńczych startów nad piaszczystą drogą wzbijały w powietrze takie kłęby kurzu (taka zadyma była pod koniec, że nie sposób było zrobić lepszą fotę) Chyba wszyscy mamy tak samo zakurzone buty i nie tylko buty, ale było wesoło "x3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Czas zanabyć kręgle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Fajnie najwięcej do gadania zawsze mają Ci co najmniej latają Rozumiem że o sobie mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Piękny dzień Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale fajnie się polatało Dzisiejszy ranek prawie do 12stej spędziłem na łące i ku mojemu zaskoczeniu nie byłem sam. Odwiedził nasze lotnisko kolega Marek z Żnina Więc była okazja polatać razem no i odezwać się było do kogo Ja dzisiaj odświeżyłem Soliusa a Marek polatał bardzo fajnym modelem Rookie Niby miało nie wiać ale jak to u nas bywa troszkę dmuchalo. Najważniejsze jest to że pierwszy raz w tym roku udało się polatać na termice Pojawiły się nasze znajome ptaszki i całkiem nieźle trzymało modele i to na niewielkiej wysokości Zabawa przednia może uda się podskoczyć na łączkę po południu A jeszcze jedno Solius ma nowego pilota I tak na koniec wspólne zdjęcie kuzynów :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tylko patrzeć, jak niebawem pojawią się zestawy małego termika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Minikowo z zeszłego tygodnia, nie za wiele tego ale coś tam widać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi