kaczma2 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tu jest mapka http://www.rcmodelfordon.zafriko.pl/kat/mapka_dojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 super, dzięki wielkie w jakich dniach/godzinach najlepiej poza weekendem można tam kogoś spotkać? Ja niestety mam czas na latanie poza weekendem tylko...Ew. Sobota do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Z tym bywa różnie, ale największe szanse na spotkanie modelarzy masz w bezwietrzne i pogodne popołudnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam, proszę o kontakt kolegę, któremu przekazałem Axi'ego 2204/28 do przewinięcia-zgubiłem numer telefonu Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dopiero przyjechałem, a już robi się ciekawie. Że samolot elektryk to wcale nie oznacza że paliwo niepotrzebne Aż strach pomyśleć co będzie się wieczorem działo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jutro jestem w Bydgoszczy to postaram się podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Daj znać jak będziecie jechać, to podjadę termika dziś była super, tylko nie te oczy Muszę iść do okulisty, albo do kogoś kto naprawia oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Kto miał światła to latał do ciemna Choć jeden bez świateł też dawał radę, ale miał eliksir widzenia w ciemności Aby było coś widać włączyliśmy księżyc oraz fajerwerki Dzień zaliczam do udanych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Fajoooooowaaaa ta Diana !!! Robi wrażenie - gratulacje Krzysiek !! Trza się znowu z wody w powietrze przenieść bo widok smakowity !! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Fakt Diana piękna i to holowanie fajnie wygląda na żywo Dzisiejsze latanie zaliczone. Dzięki za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rewelacja mogę tylko pozazdrościć pozazdrościć tego grona modelarzy jakie macie. Tak trzymać!!!!! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ten balast to od Wilgi zgubiony przy londowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak fajne latanie a Diana suuuper!!! No oczywiście Volskplane też rewelacja ładnie się uzupelniają Wyczepienie Obserwatorów było kilku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Taki fajny dzionek a tu na lotnisku cisza. Nie było Andrzeja, Piotrka, Krzysiek szalał po Auchanie jedynie Janusz wpadł na chwilę w drodze z pracy Mam nadzieję że jutro jak pogoda dopisze będzie więcej osób. A ja polatałem sobie TraiStarem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzisiaj pogoda gorsza turbiło strasznie. Był Piotrek i gościnnie Janusz, ale polataliśmy sobie. Zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ale super latanie pogoda piękna frekwencja dopisała. Janusz polatał swoim dwupłatowcem Andrzej szybowcem. Zdjęcia kiepskie bo z telefonu a i światło słabe. Pod wieczór wpadł Łukasz i Way na nocne loty. Latał też Piotrek i Tomek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jeszcze trzy fotki z wczorajszego dnia przesłane mi przez Pawła brata Piotrka Dzięki Paweł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 11 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 FunCuby znowu dziś szalały, nie da się tego opisać - to trzeba zobaczyć 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jeszcze troche i calego uzbieracie. Lata ktoś na drugą zmianę? W planach jest gra w kręgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi