damenix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na niedzielę inne plany. Ale Cub'ów jest więcej - może ktoś dopisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja w robocie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 No i udało się polatać w ten piękny wiosenny dzień grudniowy roku 2015 , ku podniesieniu morale lotniczego i ucieszeniu się nadchodzącymi świętami ! Pogoda piękna, ciepło , na dole prawie bezwietrznie , w powietrzu wyżej trochę wiaterku. Latanie jak w kisielu - było super, pojawiło się kilku RC fanów, w tym Prezes Sekcji Spalinowej Janusz , który zdradził nam że w tym roku odbył swój dziesięciotysięczny lot modelem ( skrupulatnie prowadzi dziennik lotów !!!) - GRATULUJEMY I ŻYCZYMY DALSZYCH OWOCNYCH LOTÓW !! Najlepsze życzenia na Święta i Nowy Rok 2016 dla Wszystkich, pozdrowienia. Kilka fotek i filmik poniżej ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pięknie pięknie tylko pogratulować dzisiejszych lotów. Pakiety miałem naładowane lecz czasu jednak zabrakło Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Niestety obowiązki nie pozwoliły się pojawić Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nadrobimy, nadrobimy .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Jak mnie z roboty szybciej "wygonią", to postaram się przyjechać na chwil parę (mogę się trochę spóźnić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Niestety będzie kiepsko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Szkoda, że będziecie tak późno. Ta godzina to już dla mnie zaporowa dziś.. Życzę wszystkim szczęśliwych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Z pogodą to strzał w dziesiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Brawo, brawo - też by się chciało z Wami polatać , ale dzisiaj to niestety nie dało rady ... Myślę że w drugie święto coś wyjdzie !! Zgadamy się i Najlepszego dla Wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!Coś przydatnego moim zdaniem Drone Radar :http://dlapilota.pl/wiadomosci/dlapilota/droneradar-rowniez-dla-pilotow http://dlapilota.pl/wiadomosci/dlapilota/droneradar-rowniez-dla-pilotowPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak pogoda pozwoli to pofruwamy między 12 a 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Wesołych Świąt miłej zabawy Piotrku wszystkiego dobrego Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jutro ok 11 to może też bym się skusił jakby nic nie wypadło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Wesołych Świąt miłej zabawy Piotrku wszystkiego dobrego Janek Dziękujemy serdecznie, Wesołych Świąt. Udało się zalatać. Wiatr około 9m/s (dosyć rzucało ), ale wózek sprawdzony (podziękowania dla Horneta). https://youtu.be/EdHWiCqmKP4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak nie zaśpię to też będę na łące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja będę koło 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Vento znaczy wiatr (?). Oba gagatki raczej się nie polubią... Po wizycie w Onkologii trzeba się było odstresować, więc to taki dzisiejszy, zupełnie "przypadkowy" wypad na łączkę. http://youtu.be/V36rE_6KnTs Aparat w trybie Auto i gubi czasami ostrość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja to na razie niestety po pokoju latam i sprzęt przygotowuję na dobrą pogodę .... Ale zawsze coś lepsze jak nic !! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi