ArabaT Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Leniwiec to najczęściej bardzo ruchliwy zwierz. Uprawia kanalserfing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dzisiaj po południu to wszystkie leniwce zaległy w fotelach ( chociaż odgrażały się telefonicznie co to oni nie będą robili na łące .. .) i uprawiały kanalserfing ! Osobiście sprawdziłem o 18.30 - puuuchy...Polatałem zdziebko śmiglakiem i poleciałem .....polatać po kanałach Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Sami leniwi w tym Fordonie... Dzisiaj zrobiłem kilka lotów nowym "pylonem": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Żyją jednak! To dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Cicho wszędzie .... głucho wszędzie .... co to będzie ... CO TO BĘDZIE ???! MOŻE JUTRO W KOŃCU BĘDZIE OK - 18.00 ?? !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Oj będzie się działo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tak cicho nie było dzisiaj, bo byliśmy na łączce co prawda jako kibice ale Marcin polatał i nie było tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jutro jesteśmy nastawieni na latanie z powyłączanymi silnikami >>> na klifie Starogrodzkim <<<Mam nadzieję, że warunki będą co najmniej takie jak dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dusza mi wyje do latania Soliusem ! A tu pogodowa kicha po cieżkim tygodniu w robocie ... Ale tak cicho na forum było "żem nie strzymał" - chciałem podocierać Saiciaka i pomęczyć Soliusa ...Zobaczymy co z tego wyjdzie No i forum OŻYŁO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam Zgadza się wczoraj oblatywałem starego quadro ala TBS z innym sterowanikiem KFC32 no i dla relaksu lot swoim piankowcem , zdjecia tylko takie bo na łączce tylko latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ułożyło się niestety inaczej , latanie chyba dopiero w przyszłym tygodniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Krzysztof, bo Ty za wcześnie byłeś.My dopiero wróciliśmy z drugiej zmiany latania na zboczu,a dopiero wtedy mogliśmy zalatać trzecią zmianę na łące nie no dobra, dam jeszcze kilka fotek, jak coś jeszcze było widać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ktoś mi long shota zapie...l! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 w gumoszkach tez da sie latać. Preferowane modele piankowe, jak nie poleci to popłynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To jestem uziemiony ani gumiaków i pianki sponiewierane w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I teraz wszyscy zazdroszczą "flaminga", no chyba że golenie już skrócone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ale fajnie ! Ja dzisiaj do 20.00 kwitłem w Poznaniu i o lataniu nie było mowy ... Ale dopracowałem hamownię do Saito i wkrótce ODPALAMY !! Trzeba silniczek przygotować do umieszczenia w modelu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 14 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zapraszam na filma albo dwa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Precyzja w każdym calu !! Gratuluję opanowania techniki pilotażu i "łapażu" !! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Za namową Kazika Kaczmarka dla informacji o budowie modeli załączam zdjęcie aktualnie budowanego modelu Sd Kfz 251 w skali 1:6 z metalu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi