kaszalu Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Około której mniej więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Od 10 do końca paliwa? Czy może startujemy wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Lotnisko z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Cysterna pusta - czas do domu Ktoś pisze się na latanie w poniedziałek albo we wtorek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Można zaobserwować u nas stały rozwój modelarstwa. Przybywają nowi. To cieszy i należy życzyć wytrwałości i rozwoju tego sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To faktycznie Krzysiek musiałeś być wcześnie rano Niedziela piękna Warunki do latania super nawet frekwencja dopisała 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jeszcze chwilka i będzie rozkurcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jeszcze chwilka i będzie rozkurcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jedni sie kurcza inni wprost przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Oj tam, oj tam... poprostu chciało mi się latać. I nie 4 tylko dobre 5L (bo moje 4L + ponad 1L z Twojego baniaka). Ale teraz to już będzie trzeba przeprosić pozostałe modele. Tęsknię za FunCub-owym szaleństwem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Oj TAK Ja to już nawet narty mam założone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Oj TAK Ja to już nawet narty mam założone Ja ich nie ściągałem od zeszłego sezonu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dokupią maszynę do robienia śniegu a mróz będzie. Albo z płachty igielitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 To są jakieś sezony? Spokojna Wasza ... Jak będzie czas to i sposób się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 horn3t, ale narty już były wypróbowane Aaaaa no taaaaa... Nie widziałeś bo pewnie znów remont miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dajcie znać, jak uruchomicie armatki śnieżne, bo czekam i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Piękna uwięź !!! Gratulacje za podtrzymywanie tradycji ! I ten dźwięk samozapłonu chyba ... Wygląda na Sopwith Triplane ale nie wiem bo małe ... Opiszcie trochę parametry modelu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Andrzeju to z mojego archiwum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Fajooowy wspomnień czar ! Mam gdzieś angielskie plany tego wynalazku ( wymiary w calach !) z przestrzennym kadłubem na silnik 0,8 cm3.- mają z trzydzieści pięć lat albo i więcej ale jeszcze coś na nich widać ! Przyjemnie popatrzeć na żyjącą oldskulowa technikę ! A ile lat ma ten modelik ? No chyba że model nowy tylko silnik "lekko starszy" . Poniżej ciekawostka z ubiegłego wieku ! Witch Craft Plane Plans.pdf wwi_bipes_and_tripes.pdf wwi_monsters_and_monos.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi