toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pogoda dopisała Frekwencja również i mieliśmy sześć FunCubów I działo się działo Jeszcze kilka fotek zrobionych już nie przezemnie Dzięki Krzysztof Już po pięciu minutach latał dalej i nie wiem czy po tej naprawie nie lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Taaa, wszystko było by super gdyby nie to, że... zostałem na łące... sam jak ten palec... Po doładowaniu pakietu 4S zabrakło mi prądu na odpalenie samochodu Trza będzie kupić "pakiet" do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jerzy przecież jest telefon, chwilę i już ktoś by był na miejscu by sci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Niom. FunCuba do zaczepu i naprzód Trochę ciężko się steruje i kieruje jednocześnie, ale daliśmy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Filmik z dzisiejszego latania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Heh, to grupowe latanie FunCubami jest przefajne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tomasz a jak by były wszystkie Czyli 12 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No to nie mam wyjścia. Daleko mam, ale mojego nowego FC na EDF-e muszę oblatać u Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tomek - a mojego liczyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A latałeś? Jutro Starogród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tomek - a mojego liczyłeś ? Tak ale jak mi Krzysiak podpowiedział jest jeszcze Julian czyli razem powinno być 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Super dzień - kupa śmiechu .. trochę ofiar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Zauważam rożnorodność podwozi przednich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Każdy chce się bujać po pasie w swoim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja mam jeszcze inne :-) Nowe. Po kreciku na nartach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Takie pożądne podwozie na nasze głupoty się nie nadaje. Drut się zegnie, potem wystarczy wyprostować i można latać dalej. A takie mocne pewnie wyrywa się razem z kadłubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nadaje się, nadaje :-) Jest elastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To świetnie. Dobrze że model niby ten sam ale jednak każdy inny. Różnorodność wskazana, byle frajda z latania była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Frajda z latania FC jest zawsze :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi