bfis Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam Na nowy sezon zbudowałem znanego FanCuba z zestawu Multiplexa . Ponieważ tych modeli lata dużo w typowym ubarwieniu jakie firma dala , chciałem trochę inny i wyszło coś takiego : orginał i model. Dla zainteresowanych dodaję, że farba to Motip wodna a kalkomania profesjonalnie zrobiona przez kolegę z forum Adriana z Barlinka ( Hotpoint ). Podwozie wzmocnione i trochę bardziej podobne do orginału. Mam też pływaki które kiedyś wypróbuję pierwszy raz w modelu. Czekam z niecierpliwościa na otwarcie sezonu. Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ładne malowanie. Jestem wielbicielem tego modelu! A sezon to już chyba otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A sezon to już chyba otwarty. Cytując moją żonę: "no ba!";-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Piękny. Jak ta farba trzyma się podłoża i znosi próbę "paznokcia" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfis Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Piękny. Jak ta farba trzyma się podłoża i znosi próbę "paznokcia" ? Farba to Motip Dupli-Color Aqua w spreyu .Trzyma się dość dobrze (nie zrywa sie paznokciem) . Ale taśma klejąca wyrywa kawłki przy odklejaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Farba to Motip Dupli-Color Aqua w spreyu .Trzyma się dość dobrze (nie zrywa sie paznokciem) . Ale taśma klejąca wyrywa kawłki przy odklejaniu. Pozdrawiam Na Arbitron malowany akrylami Deco Color Eco Revolution przyklejałem taśmę dziesiątki razy. Nie było problemów z odchodzeniem farby. Fun bardzo ładny, zwłaszcza z tym podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi