TooM Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 W dole Annapurna i nie tylko ,a ten szalik którym macha jest od Nepalskiej dziewczynki która była we Wrocławiu . Na nim są podpisy dzieci z Kliniki Hemalologii i osób związanych z tą kliniką ( w tym mojej lepszej połowy).Ten szal będzie licytowany na rzecz budowy nowego szpitala. https://www.youtube.com/watch?v=erjYef94Iz0&feature=youtu.be 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 To jest to !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Niesamowite krajobrazy..., niesamowita odwaga. Jak patrzę prawie wszędzie dookoła baranek z chmur z których wystają górskie szczyty, jak w to wlecieć żeby na taką podstępnie ukrytą skałkę nie trafić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Oglądałem wywiad z Kawą z Nepalu podczas tych lotów. Nepalczycy robili im straszne problemy z tym lataniem. Ponoć cały czas pytali po co i dla czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ciekawe jak długo się windował na taką wysokość z tak mizernym napędem a może wystartował na holu za samolotem. Czy ktoś ma wiedzę na ten temat ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Przecież na filmie widać dokładnie ze startował z własnym napędem. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sebastian dość często aktualizuje swoją stronę.Zakładka aktualności raczej jest na bieżąco. http://www.sebastiankawa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi