ahaweto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 P. Jan, Złotowskie Centrum Aktywności Społecznej i My modelarze skupieni wokół Złotowa, serdecznie zapraszamy wszystkich kolegów-modelarzy nawet z najdalszych okolic na Piknik Modelarski. Piknik odbędzie się na lotnisku modelarskim w Płoskowie k. Złotowa. Dla uczestników organizator zapewnia posiłek i będzie wręcz do niego zmuszał . Tutaj piję do kolegów z Bydgoszczy którzy (choć nie wszyscy) próbowali się z tego punktu programu wymigać . Będzie o co walczyć, będą nagrody ! Serdecznie zapraszamy !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Rodzinnie będziemy i nie ominę tego punktu programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 O ! puknij tylko w stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Krzysiu dopilnujemy Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziękujemy za zaproszenie, przyjedziemy bez "Mig-ów", weźmiemy za to inne modele Postaramy się tym razem nie omijać żadnego punktu programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Postaram się być,chociaż nie wiadomo kiedy piknik w Małym Buczku się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Piknik w Małym Buczku, jest zaplanowany na 20 lipca, niedziela. Miło Damiano że pytasz. Mam nadzieję że przyjedziesz, i powtórzysz swój sukces z ubiegłego roku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak co roku zawitam w Małym Buczku,a co do sukcesów to się okaże kto więcej trenował na celność lądowania .Z niecierpliwością czekam na ostateczne informacje o odbyciu się i dokładnej dacie pikniku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Małe przypomnienie zwycięzców zeszłorocznego konkursu na celność lądowania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No to pozostaje mi odkurzyć modele i w końcu zacząć u was sezon <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Prosimy kolegów o zgłaszanie udziału, tutaj w temacie lub na PW. Chcemy dobrze się przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmanm Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Z pewnością zagoszczę, pozdrowienia dla kolegów modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zagoszcze, a jakżeby inaczej. Chocby na jeden dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak sobie myślałem ; czy będzie mi dane przejść przez chmurę dymu z cygara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zapraszamy serdecznie będziesz mógł palić do oporu swoje cygaro Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dajcie jakąś mapkę dojazdu - chyba ,że impreza odbywa się w tym samym miejscu co byłem ( to nie trzeba). Będę starał się przyjechać, ale nie obiecuje na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja również będę. Dla pewności proponowałbym podać współrzędne do znalezienia lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Lotnisko jest po pierwszym koszeniu. Został wykoszony okrąg o średnicy ok. 100m. Płyta wstępnie została już wypróbowana W konkursie na celność lądowania będziecie walczyć o te piękne puchary. Będą holowniki dla dużych szybowców, może nawet dwa. A teraz UWAGA UWAGA. Ważny komunikat organizatora : Organizator z całą stanowczością i zdecydowanie wyklucza ze startu w "konkursie na celność lądowania" wszelkiej maści wielowirnikowce i inne qadrokoptery ! Powołana przez organizatora "specjalna trójka" będzie skrupulatnie sprawdzała inne modele czy nie zostały potajemnie wyposażone w Laserowe Wskaźniki Celowania i Naprowadzania ( w skrócie zwane LWCiN). Uzasadnienie tej decyzji jest tajne i nie podlega oprotestowaniu. Krótko mówiąc, nawet Strasburg może organizatorowi w tej sprawie "skoczyć". A teraz Bracia-Modelarze na kolana i módlcie się o lotną pogodę. Udokumentowane leżenie krzyżem będzie dodatkowo premiowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ładny teren.My to musimy czasami latać między drzewami Nie mamy tyle otwartej przestrzeni (bynajmniej na ścieżce podejścia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki Tadku. Jak dojechać to ja wiem. Chodziło mi głównie o wiadomość, czy w miejscu zeszłorocznym czy może wcześniejszym. Widzę po mapkach, że wcześniejsze. Koło dużego drzewa. Zmień Tadku tę pierwszą mapkę, bo puściłeś dojazd po rzeczce czy strudze. No chyba, że to spływ ma być edit: Już wszystko jasne. Na zeszłorocznym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi