Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Grzegorz miałeś racje nie dość że rzeczka to jeszcze nie te miejsce co być powinno a mapa Krzysztofa prowadzi właśnie do starego miejsca przy drzewie ktore to miejsce też jest błędne poniżej zamieszcze już poprawioną i w pełni poprawną mapke dojazdu z dokladnością do kilku metrów A tu jeszcze widok z satelity żeby wszystko było jasne co gdzie i jak I teraz już wszystko jest jasne i klarowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tadek jeszcze zaznacz dojazd od strony Więcborka, czyli tak jak na tamtej mapce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Lotnisko jak zwykle pięknie zadbane teraz tylko na tace proboszczowi aby pogoda dopisała wstępne prognozy są obiecujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Planujecie grilla? Jakie preferowane są wędliny? (karkówka, łopatka, kiełbasa) Dziadzia można zabrać? Będzie kolega ,który był ostatnio na spotkaniu? (Dziadek się dopytuje - bardzo miło mu było, ucieszył się na to spotkanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Będą holowniki dla dużych szybowców, może nawet dwa. Bardzo fajnie spytam tylko czy ktoś z szybowników będzie dysponował wózkiem starownym do szybowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ta przywioze wózek kupiony w MODELPARTNER jest idealny na wielkich kołach łożyskowanych i regulacją wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 witam to nie ta impreza i miejsce pozdrawiam organizator ale serdecznie zapraszm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jarek zapytam Macieja czy przyjedzie z całą rodziną, ale możesz jak najbardziej tatę zabrać Organizator wzorem poprzednich spotkań te piękne puchary wyposażył w okolicznościowe grawerowane tabliczki (dotarły dzisiaj ) Myślę że zwycięzcy z dumą będą je pokazywać po powrocie swojej rodzinie i postawią je na honorowym miejscu. Będą widocznym znakiem wysiłku włożonego w sukces. Dla następnych zawodników od miejsca 4 do 10, przygotowano okolicznościowe kubki i drobne gadżety. Również zostały ufundowane trzy typowo modelarskie upominki. Jest o co walczyć, szykujcie swoje maszyny latające. Tak wygląda lotnisko z góry, w środę drugie koszenie. Wykonane Mobiusem zamocowanym na ES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Grzech nie przyjechać . Przywiozę centro do lądowań. Mam nadzieję, ze się Wam spodoba. Chyba, że nie będziemy celowali w punkt tylko w "korytarz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jeśli będą holownicy chętni do wyniesiena naszych szybowców, to z chęcią przyjechalibyśmy z Poznania z Muchą 3m, Jantarem 4m, Ventusem 4,5m i być może Discusem 4m. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 bedzie holownik Bartka GŁÓWNY HOLOWNIK WIELKOPOLSKI Piper Powne targa modele do 20 kg wagi i 6 metrów rozpiętości ja biore Salamandre 3,3 metra i Muche 3 metry elektryka -POLATAMY !!!!! ,tylko na tace sypnąć trzeba żeby pogode wymodlili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Piotr miło będzie się z Tobą spotkać. Pogoda to jest teraz najważniejsze. Szybowce zapowiadają się konkretne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No to i moją Cobrę zaproszę na piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 chyba organizator musi pomyśleć o drugiej strefie latania na konkurs celnosci lądowania - ta rozgrywka jest czasochłonna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam Paweł na wszystko znajdziemy czas tylko o tą pogodę się postarajcie Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A ja coś Wam powiem... Pogoda to jest pikuś, nie istnieje taka która by mnie odwiodła od przyjazdu do Was! ps. wróciłem dziś z lotów treningowych w celności lądowania, patrzę a na lotniczapolska.pl zdjęcie dnia... kto dziś zajrzy to zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Prognoza co najważniejsze bezdeszczowa trochę będzie dmuchało ale to lubimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dostałem wolne wiec przyjadę. Będzie EDGE 540, Barakuda, Piperek. (Kross juz o mnie wspominał ze może przyjadę). Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 bedzie padał deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi