rmanm Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Obecna pogoda w Złotowie, jedyna wada to to, że troszku wieje =|
Gość horn3t Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedziemy większą ekipą z optymizmem, że ten deszcz z prognozy się przedmucha 1
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Czekamy na Was. Wszystko gotowe. Resztę zaimprowizujemy wspólnie.
Gość horn3t Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Zwyczajowo zapytam gospodarzy będziemy koło godziny 11 więc przed rozpoczęciem nie wygonicie ?
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 będziemy już od 10-tej. Powinniście się załapać na poranną kawę z ciastem.
Kpt.J-62 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Zwyczajowo zapytam gospodarzy będziemy koło godziny 11 więc przed rozpoczęciem nie wygonicie ? Krzysiek możecie być już o godz 11 tylko proszę przywieście pogodę resztę to już mamy Janek bedzie padał deszcz Nie będzie padać tylko lekko wiać
Gość horn3t Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Postaramy się proboszczowi na tacę dane
Kpt.J-62 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam zachmurzenie umiarkowane wiatr 4m/s deszczu brak nie jest rewelacyjnie ale może będzie OK Janek
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 W tej chwili temperatura wynosi 7 stopni. Poranek jest jasny. Podstawa chmur - wysoka. Ciepły sweter dużo miejsca w samochodzie nie zajmie no i oczywiście kurtka. edyta Pisaliśmy prawie razem
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość horn3t Opublikowano 2 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Maja 2014 Wróciliśmy, pomimo mało przyjaznej pogody było super dziękuje organizatorom i pomocnikom za tak fajną imprezę modelarską. Więcej zdjęć później Zbiorowe uczestnicy Nasza ekipa z Bydgoszczy 5
DJDIT Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Żałuję, że musiałem uciekać z imprezy ze względu na pracę ( 2 zmiana) na drugi rok postaram sie odrobić straty ;p Dziękuję za miłe przyjęcie, fajnie było zobaczyć was po tylu miesiącach ps Janek, na drugi rok rzuć 5zł na tace a nie 2zł co by pogoda była lepsza.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość horn3t Opublikowano 2 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Maja 2014 Powiem szczerze, że w tym roku byłem nastawiony na pogaduchy, oglądanie i latanie więc zdjęć nie wiele 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 2 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Maja 2014 6
ahaweto Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 Na naszym powiatowym portalu http://www.zlotowskie.pl/galeria,0f9b1da702b7e03e.html 2
Piotr K. Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Serdecznie dziękujemy za zaproszenie do Płoskowa. Organizatorzy jak zawsze zadbali o każdego uczestnika, smaczne przekąski, miłą i sportową atmosferę. Puchary na miarę zawodów rangi europejskiej. Pozdrawiamy 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 3 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Maja 2014 Troszkę moich fotek z tej imprezy To jeszcze nie wszystko, tych fotek mi się nazbierało, że szkoda niektórych nie pokazać. " Czy leci z nami polot " 7
Gość horn3t Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Wszystkie zdjęcia kolegów bardzo fajne jak i cała impreza ps. Adam kręcił filmiki będzie coś z tego? 1
Kross Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Impreza była bardzo udana, jak zwykle dobrze zorganizowana. Dziękujemy za dobre towarzystwo, czystą rywalizację i piękne nagrody.Teren przygotowany wzorowo i równiutka nawierzchnia płyty.Kolejny raz mój model spisał się na medal i udało mi się obronić zeszłoroczny tytuł,a warunki pogodowe były takie, że nie każde lądowanie było miękkie, więc zawieszenie miało co robić. 3
Rekomendowane odpowiedzi