Flyer Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Czy wie ktos kto serwisuje aparatury i odbiorniki Hitec? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Prawdopodobnie Arthobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wyslalem w koncu do Riku Modelsport (wczesniej potwierdzili mi ze maja serwis). Wyslalem juz w poniedzialek a jakos sie nie odzywaja, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Flyer, kontakt to nie jest niestety mocna strona RIKU. Serwisowałem u nich swoją aparaturę. Wszystko zrobione porządnie, ale dogadanie się z nimi to spory problem. Jeżeli chcesz o coś spytać to tylko i wyłącznie telefonicznie. Otrzymanie nadajnika powinni sami potwierdzić telefonicznie, u mnie było to około 5-6 roboczych od czasu, kiedy wysłałem im nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.