adrian1515 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Siemanko przypomniał mi się taki film jednego z youtube'rów mianowicie ten: dokładnie 0:23 myślałem żeby taką kamerkę sobie kupić, małą tania, mało waży - całkiem spoko - jak na początek myślę idealna 1. dlatego chciałbym się spytać was o zdanie czy taką warto kupować??, tu znalazłem przykładową: http://allegro.pl/kamerka-mini-dv-szpiegowska-kamera-5-mpx-detekcja-i4149845468.html 2. Widziałem gdzieś kiedyś film z samolotu rc(ale za nic nie mogę znaleźć), na tym samolocie były z 4 kamerki z jednej było widać normalnie druga, były to tak samo małe kamerki jak te tutaj o których wyżej wspomniałem, ale bardzo dobre jakościowo i widać, że lepsze, pewnie są i droższe i w ogóle, ale na pewno są tak samo lekkie, znacie może jakiś sklep gdzie takie maleństwa o dobrej jakości można kupić??(bo mimo wszystko myślę, że takie maleństwo jest łatwe do zamontowania np. na rzepa) 3. Jaką kamerkę polecacie (może być nieco większa), ale z rozsądną ceną do FPV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Adrian ty wogóle nie czytasz forum, ja bym zrobił na początek coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=cBCS8bg93O0#t=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ad.1 Ta linkowana kamera to "gniot". Praktycznie jedyna w miarę lekka i polecana (oprócz Mobius-a) to 808#16 Camera Ad.2 Jeśli chodzi o przełączanie kamer to polecany jest między innymi 3-Channel FPV Video Switcher Ad.3 Patrz pkt.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gdy zobaczyłem autora wątku, to w myślach licytowałem się sam ze sobą ile będzie pytań. Adrian, tylko 3? Czuję się zawiedziony A na poważnie. Poczytaj to forum. Znajdziesz odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zacznij od tego co to znaczy FPV, bo brelok na rakiecie to nie jest FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi