Skocz do zawartości

Latanie na Chudoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fakt pogoda nie zapowiada się rewelacyjna ale może uda się polatać :-)

ge6apa2u.jpg

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

Ja tam na bank będę chyba że będzie lało niemiłosiernie to w ten czas się zastanowię. Ale generalnie planuję się pojawić ok 10 02.05

Opublikowano

Czyli dobra zabawa zapewniona

Opublikowano

Jest duża szansa, że koło południa da się polatać. Ja przybędę z Józkiem 1100 i termosem kawy :-)

Opublikowano

pama6e7a.jpg

Pogoda coraz bardziej przyjazna lotnikom :-)

Do jutra na Chudoby.

Ja będę ok 10 bo muszę doprowadzić mojego Bixa do stanu lotności :-)

Opublikowano

Zorientowaliśmy się, że jesteście po drugiej stronie, kiedy musiałem już jechać. Tak, to był Józek :-)

Opublikowano

W sumie dobrze się podzielić na grupy, mniejszy ruch w powietrzu. U nas było max 4 modele w locie. Mi udało się się wylatać 4 pakiety, bez strat w ludziach i sprzęcie :) Grzegorz i Sebastian opowiedzą pewnie o swoich doświadczeniach sami. Wojtek nie wiem czy jest na forum?

Zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro.

Opublikowano

Gdyby nie kapryśna pogoda można by wylatać więcej pakietów, ale i tak wypad należy zaliczyć do udanych.

Poległo jedno śmigło Wojtka a reszta zgodnie z planem, Sebastiana sęp polatał i to konkretnie i będzie z niego dobre i wierne latadło.

Tomek i ja bez strat, poza niedosytem z lotów i pogody, ale dziś wszyscy tak mieliśmy.

Opublikowano

Wiało i to nieźle, ale bixlero podobnymi to nawet fajnie w taki wiaterek polatać.

Szkoda że tak szybko się TeBe zawinołeś z lotniska bo mieliśmy do was podjechać na pogaduchy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.