Xeo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No fakt pogoda nie zapowiada się rewelacyjna ale może uda się polatać :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To aktualne spotkanie czy nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja się wybieram, wiatr mi nie przeszkodzi, ale deszcz i owszem. Najpewniej zabieram ze sobą kolegę - nielota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja tam na bank będę chyba że będzie lało niemiłosiernie to w ten czas się zastanowię. Ale generalnie planuję się pojawić ok 10 02.05 Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To jest nas już czterech, Wojtek też jedzie . Tomek 10.30 u mnie będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Grzegorz, przecież ESCa muszę ci oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W sumie to trzech :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Albo czterech, licząc mojego kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No i git :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 nie, będziemy we czterech chłopa nie licząc kupy pianki lotnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Czyli dobra zabawa zapewniona Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Meteo pokazuje jakby nieco mniej deszczu na jutro w Waw. Szkoda tylko, że znów będzie potrzebna czapka uszatka i kurtka puchowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jest duża szansa, że koło południa da się polatać. Ja przybędę z Józkiem 1100 i termosem kawy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Pogoda coraz bardziej przyjazna lotnikom :-) Do jutra na Chudoby. Ja będę ok 10 bo muszę doprowadzić mojego Bixa do stanu lotności :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 My latamy, a wy? chyba widzimy Józka w locie Sent from my GT-S7530 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Zorientowaliśmy się, że jesteście po drugiej stronie, kiedy musiałem już jechać. Tak, to był Józek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 W sumie dobrze się podzielić na grupy, mniejszy ruch w powietrzu. U nas było max 4 modele w locie. Mi udało się się wylatać 4 pakiety, bez strat w ludziach i sprzęcie Grzegorz i Sebastian opowiedzą pewnie o swoich doświadczeniach sami. Wojtek nie wiem czy jest na forum? Zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gdyby nie kapryśna pogoda można by wylatać więcej pakietów, ale i tak wypad należy zaliczyć do udanych. Poległo jedno śmigło Wojtka a reszta zgodnie z planem, Sebastiana sęp polatał i to konkretnie i będzie z niego dobre i wierne latadło. Tomek i ja bez strat, poza niedosytem z lotów i pogody, ale dziś wszyscy tak mieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ale wiało dziś konkretnie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wiało i to nieźle, ale bixlero podobnymi to nawet fajnie w taki wiaterek polatać. Szkoda że tak szybko się TeBe zawinołeś z lotniska bo mieliśmy do was podjechać na pogaduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi