Masło Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja też będę. Zgłaszać się jeszcze nie można? Bo sprawdzam od jakiegoś czasu i nie widzę.
chaosmaker Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 no muszę przyznać że organizator ma niezłą taktykę ... trzymać w napięciu do końca
robertus Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 Życie się pewnie toczy w tym wątku http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=11288#11288
robertus Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Byłem. Ogólnie było słonecznie, ale wiatr dawał się we znaki, przynajmniej mnie. A tu dosłownie parę ujęć. Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było. Na początku było tvn24, więc może gdzieś się przewinie krótki flesz filmowy.
jeziorek74 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było. A ja myślę, że po prostu organizator zapomniał, że nie wszyscy mają konta na Aces. Nie mamy czasu "żyć" na dwóch różnych forach. Pojechałaby nas co najmniej trójka, ale niestety z braku informacji tutaj, odpuściliśmy. W poprzedniej edycji Bąkowa akcja marketingowa przebiła wszystkie inne. W tym roku niestety wypadła bardzo słabo. A szkoda, bo w zeszłym roku impreza była super.
Wodzu 7 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Witam. Pierwsza zapowiedz na PFM ukazała się 24.04.14 czyli była ponad dwa tygodnie przed zawodami.Na stronie ACES od początku marca.ESĘ robi się 3-4 wieczory,więc na upartego mogłeś,sprężając się zrobić CZTERY modele i przyjechać na zawody.Więc nie narzekaj bo"złej baletnicy przeszkadza i rąbek spódnicy"Chyba że oczekiwaliście imiennych zaproszeń ,to "sorry",ale organizatorzy też mają mało czasu,bo często oprócz organizowania i prowadzenia zawodów to jeszcze biorą w nich udział .Przy obecnych warunkach pogodowych umieszczanie zapowiedzi z bardzo dużym wyprzedzeniem mija się z celem-patrz na zawody w Biłgoraju. Pozdrawiam Wojtek.
Rekomendowane odpowiedzi