Skocz do zawartości

[ESA] Zawody Air Combat ESA - Bąków 10.05.2014r.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem. Ogólnie było słonecznie, ale wiatr dawał się we znaki, przynajmniej mnie.

A tu dosłownie parę ujęć.

Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było.

Na początku było tvn24, więc może gdzieś się przewinie krótki flesz filmowy.

Opublikowano

Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było.

A ja myślę, że po prostu organizator zapomniał, że nie wszyscy mają konta na Aces. Nie mamy czasu "żyć" na dwóch różnych forach. Pojechałaby nas co najmniej trójka, ale niestety z braku informacji tutaj, odpuściliśmy. W poprzedniej edycji Bąkowa akcja marketingowa przebiła wszystkie inne. W tym roku niestety wypadła bardzo słabo. A szkoda, bo w zeszłym roku impreza była super.

Opublikowano

Witam.

Pierwsza zapowiedz na PFM ukazała się 24.04.14 czyli była ponad dwa tygodnie przed zawodami.Na stronie ACES od początku marca.ESĘ robi się 3-4 wieczory,więc na upartego mogłeś,sprężając się zrobić CZTERY modele i przyjechać na zawody.Więc nie narzekaj bo"złej baletnicy przeszkadza i rąbek spódnicy"Chyba że oczekiwaliście imiennych zaproszeń :D ,to "sorry",ale organizatorzy też mają mało czasu,bo często oprócz organizowania i prowadzenia zawodów to jeszcze biorą w nich udział :P .Przy obecnych warunkach pogodowych umieszczanie zapowiedzi z bardzo dużym wyprzedzeniem mija się z celem-patrz na zawody w Biłgoraju.

Pozdrawiam Wojtek.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.