robertus Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zamierzam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja też będę. Zgłaszać się jeszcze nie można? Bo sprawdzam od jakiegoś czasu i nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaosmaker Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 no muszę przyznać że organizator ma niezłą taktykę ... trzymać w napięciu do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Życie się pewnie toczy w tym wątku http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=11288#11288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Byłem. Ogólnie było słonecznie, ale wiatr dawał się we znaki, przynajmniej mnie. A tu dosłownie parę ujęć. Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było. Na początku było tvn24, więc może gdzieś się przewinie krótki flesz filmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Chłopaki z ESA to chyba komunie mają w rodzinie, bo mało ich było. A ja myślę, że po prostu organizator zapomniał, że nie wszyscy mają konta na Aces. Nie mamy czasu "żyć" na dwóch różnych forach. Pojechałaby nas co najmniej trójka, ale niestety z braku informacji tutaj, odpuściliśmy. W poprzedniej edycji Bąkowa akcja marketingowa przebiła wszystkie inne. W tym roku niestety wypadła bardzo słabo. A szkoda, bo w zeszłym roku impreza była super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam. Pierwsza zapowiedz na PFM ukazała się 24.04.14 czyli była ponad dwa tygodnie przed zawodami.Na stronie ACES od początku marca.ESĘ robi się 3-4 wieczory,więc na upartego mogłeś,sprężając się zrobić CZTERY modele i przyjechać na zawody.Więc nie narzekaj bo"złej baletnicy przeszkadza i rąbek spódnicy"Chyba że oczekiwaliście imiennych zaproszeń ,to "sorry",ale organizatorzy też mają mało czasu,bo często oprócz organizowania i prowadzenia zawodów to jeszcze biorą w nich udział .Przy obecnych warunkach pogodowych umieszczanie zapowiedzi z bardzo dużym wyprzedzeniem mija się z celem-patrz na zawody w Biłgoraju. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi