toretto1995 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Do FIS dzwoniłem jak leciałem na 4km wysokości, wiem jak to wygląda. Te chmurki to spontan, zauważyłem że są dosyć nisko to dzida. Zazwyczaj latam do 500m wysokości. I zawsze mam obok kogoś kto wyłapuje wzrokiem i słuchem coś nadlatującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 W chmurkach można latać też bez FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To nie chmury tylko mgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ale też było fajnie, a ta adrenalina boska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Panowie. Dzwonić to wy możecie sobie do kogo chcecie ,ale w Polsce obowiązują przepisy prawa lotniczego które zakazują loty poza widoczność wzrokową . W Marcu było aktualizowane prawo lotnicze właśnie w stosunku do FPV, POCZYTAJCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zamykam, niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi