Irek M Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Czy któryś z kolegów posiadający taki klucz - z okolic Trójmiasta - mógłby użyczyć go dosłownie na chwilę - tyle ile trwa odkręcenie okuć łopat w heliku? A może wiecie gdzie mogę go kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 hej. nawet w takich zestawach kluczy za 10zł typu TOYA są takie nasadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Raczej nie ma - obiegłem markety w okolicy. Średnica zewnętrzna nasadki nie może być większa niż 8mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 napewno mam w domu taki komplet toya z nasadką 5,5mm. polecam też sklep "legramet", co prawda w Eblągu ale mają/ zrobią wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 w modelarskim - mały krzyżak http://www.hpiracing.com/en/part/z950 mam podobny. jest 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dokładnie taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Koledzy - wiem w jakich modelarskich mogę go kupić. Prośba dotyczyła dzisiejszego dnia bo żaden sklep nie przysłałby z wczoraj wieczora do dziś popołudnia. Dzięki uprzejmości już pożyczyłem i odkręciłem - szpindel zgięty w rogal ... Miałem jednak problem z kontrowaniem nakrętki z drugiej strony - chyba nie odkręcacie dwoma kluczami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jest tak jak podejrzewasz, używamy do tego celu dwóch kluczy ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi