model Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Witam wszystkich czy ktoś mugłby mi ktos powiedzieć gdzie na tym forum podział się opis wszystkiego,, jak to wszystko działa" z wyżej wymienionego tematu ponieważ kiedyś na pierwszej stronie było wszystko ładnie opisane od aparatury ,elektroniki aż po wybór modelu, a teraz klikając temat ,,jak to działa" post otwiera mi się w połowie jako pierwsza strona, nie wiem poprostu gdzie odszukać tch informacji
Masło Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Możesz sprecyzować pytanie? Bo chyba nie do końca je rozumiem. Podpięty temat ma przy tytule napis, na zielonym tle "PODPIĘTY".
model Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 Możesz sprecyzować pytanie? Bo chyba nie do końca je rozumiem. Podpięty temat ma przy tytule napis, na zielonym tle "PODPIĘTY". taki wiem i w tym temacie pewien modelarz opisał wszydtko jak działa wszystko w modelu rc a teraz otwierając ,,podpięty temat" tych informacji już nie ma nie wiem dlaczego się tak stało.
robertus Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Nadal tak jest tylko pierwsze strony tematu sa w odwrotnej kolejności/
Rekomendowane odpowiedzi