Adam B. Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich modelarzy i sympatyków modelarstwa. Karierę modelarską rozpocząłem jakieś 4 lata temu - i wciągnęło mnie na dobre... Latam czym się tylko da, z różnym skutkiem Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam kolegę ! Pozdrawiam Bielsko i okolice oraz szkołę w Kętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam kolegę !Pozdrawiam Bielsko i okolice oraz szkołę w Kętach hm hm... szkołę w Kętach - coś nas łączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Szkołe znam dobrze, trochę tam czasu spędziłem a szczególne panią profesor z fizyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witaj. Zawiłe drogi do naszego forum ,alei tak się ciesze ,że w końcu do nas trafiłeś. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Szkołe znam dobrze, trochę tam czasu spędziłem a szczególne panią profesor z fizyki No tak pani od fizyki Mirek - coś mi sie kojarzy ale wiesz starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy,Witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Cześć Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam kolegę z okolic(trochę dalekich ale jednak na mapie to blisko ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 i ja rowniez witam w naszym gronie ))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Cześć No i prawie cały skład z bielska sie tu pojawił :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.