Piotrek_G Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Moja Agatka zakwalifikowała się do konkursu na plastycznego i chciałbym Was prosić o codzienne oddawanie głosów na jej pracę http://www.wsiie.olsztyn.pl/konkurs/ Głosuj na najlepszą pracę praca 3. Agatka, 6 lat "Piosenkarka"Głosować można prawdopodobnie do połowy czerwca, oddając jeden głos dziennie z jednego adresu IP.Z góry dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Koledzy, kto głosował, rączka w górę Widaż, że zaglądacie, ale czy punktujecie moją córcię? Pomożecie jej osiągnąć pierwszy, życiowy sukces? Głosować można do końca lipca. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Oddałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Moja Agatka zakwalifikowała się do konkursu na plastycznego i chciałbym Was prosić o codzienne oddawanie głosów na jej pracę http://www.wsiie.olsztyn.pl/konkurs/ Głosuj na najlepszą pracę praca 3. Agatka, 6 lat "Piosenkarka" Głosować można prawdopodobnie do połowy czerwca, oddając jeden głos dziennie z jednego adresu IP. Z góry dziękujemy Jak w Misiu, tak na zachętę: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 A to jest konkurs na największą ilość znajomych rodziców czy najładniejszą pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nie wnikaj tylko klikaj Wytaptalkowane z Androida w autobusie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak na konkurs fotograficzny, to bym sprawdził aparat małej. Coś zniekształca obraz. Kliknąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Głos oddany Wysłane z mojego ST25i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ze zmiennego IP dziennie to można oddać z tysiąc głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak na konkurs fotograficzny, to bym sprawdził aparat małej. Coś zniekształca obraz. Kliknąłem. Błąd się wkradł, ponieważ w adresie strony tak zostało napisane i tak niestety wklepałem w temacie. Niestety nie mogę edytować tematu. Wszystkim serdecznie dziękuję za punktowanie pracy mojej córci. Agatka bardzo lubi rysować. Codziennie coś rysuje, koloruje, robi to z ogromną starannościa. Bardzo możliwe, że odziedziczyła zdolności po swoim pradziadku. Głowna wygrana w konkursie, o ile ją zdobędzie, z pewnością zmotywuje ją do dalszej pracy i rozwoju talentu. Każdy z nas stara się by jego dzieci (o ile już je ma) były szczęśliwe. Tylko tym się kierowałem zakładając ten temat. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A to jest konkurs na największą ilość znajomych rodziców czy najładniejszą pracę? największą liczbę rodziców- tak na zachętę ze zmiennego IP dziennie to można oddać z tysiąc głosów. pod warunkiem, ze się tysiąc razy zmieni- co się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wstyd... normalnie wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 I jak, koleżanki i koledzy, głosujecie na moją Agatkę, czy temat poszedł w zapomnienie? Po postrach widzę, że Wasze zdania są podzielone. Mam jednak nadzieję, że tych pozytywnych będzie jednak więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 pod warunkiem, ze się tysiąc razy zmieni- co się nie dzieje IP jest zmieniane przy każdym restarcie routera lub automatycznie po czasie ustalonym "od góry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 IP jest zmieniane przy każdym restarcie routera lub automatycznie po czasie ustalonym "od góry". Chłopie poczytaj o Mac adresie i o TCPIP zanim takie bajki napiszesz. W praktyce IP zmienia się dosyć rzadko. A co do czasu ustalonego "od góry" to bywa to nawet ustalane od góry raz na parę tygodni. W UPC mój VPN trzeba rekonfigurować raz na parę miesięcy- więc oddawanie głosów na Agatkę jest dosyć uciążliwe jak i moralnie (i wychowawczo) wątpliwe. Drogi rodzicu, piszesz, ze głosy są podzielone? Kup po prostu dyplom "za zajęcie I miejsca za............." w miejscy wykropkowanym wpiszesz co chcesz i efekt wychowawczy murowany. Albo zastanów się co robisz i o co prosisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Skąd się tacy ludzie jak woj123 biorą, z księżyca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi