Piotrek_G Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Moja Agatka zakwalifikowała się do konkursu na plastycznego i chciałbym Was prosić o codzienne oddawanie głosów na jej pracę http://www.wsiie.olsztyn.pl/konkurs/ Głosuj na najlepszą pracę praca 3. Agatka, 6 lat "Piosenkarka"Głosować można prawdopodobnie do połowy czerwca, oddając jeden głos dziennie z jednego adresu IP.Z góry dziękujemy
Piotrek_G Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 Koledzy, kto głosował, rączka w górę Widaż, że zaglądacie, ale czy punktujecie moją córcię? Pomożecie jej osiągnąć pierwszy, życiowy sukces? Głosować można do końca lipca. 2
woj123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 W dniu 5.06.2014 o 14:57, Piotrek_G napisał: Moja Agatka zakwalifikowała się do konkursu na plastycznego i chciałbym Was prosić o codzienne oddawanie głosów na jej pracę http://www.wsiie.olsztyn.pl/konkurs/ Głosuj na najlepszą pracę praca 3. Agatka, 6 lat "Piosenkarka" Głosować można prawdopodobnie do połowy czerwca, oddając jeden głos dziennie z jednego adresu IP. Z góry dziękujemy Jak w Misiu, tak na zachętę: 1
_BRODA_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 A to jest konkurs na największą ilość znajomych rodziców czy najładniejszą pracę?
noker Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nie wnikaj tylko klikaj Wytaptalkowane z Androida w autobusie - wybaczcie błędy
madrian Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak na konkurs fotograficzny, to bym sprawdził aparat małej. Coś zniekształca obraz. Kliknąłem.
michalonex Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 ze zmiennego IP dziennie to można oddać z tysiąc głosów.
Piotrek_G Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 W dniu 8.06.2014 o 13:09, madrian napisał: Jak na konkurs fotograficzny, to bym sprawdził aparat małej. Coś zniekształca obraz. Kliknąłem. Błąd się wkradł, ponieważ w adresie strony tak zostało napisane i tak niestety wklepałem w temacie. Niestety nie mogę edytować tematu. Wszystkim serdecznie dziękuję za punktowanie pracy mojej córci. Agatka bardzo lubi rysować. Codziennie coś rysuje, koloruje, robi to z ogromną starannościa. Bardzo możliwe, że odziedziczyła zdolności po swoim pradziadku. Głowna wygrana w konkursie, o ile ją zdobędzie, z pewnością zmotywuje ją do dalszej pracy i rozwoju talentu. Każdy z nas stara się by jego dzieci (o ile już je ma) były szczęśliwe. Tylko tym się kierowałem zakładając ten temat. Pozdrawiam, Piotr
woj123 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 W dniu 8.06.2014 o 12:00, _BRODA_ napisał: A to jest konkurs na największą ilość znajomych rodziców czy najładniejszą pracę? największą liczbę rodziców- tak na zachętę W dniu 8.06.2014 o 19:49, michalonex napisał: ze zmiennego IP dziennie to można oddać z tysiąc głosów. pod warunkiem, ze się tysiąc razy zmieni- co się nie dzieje
Piotrek_G Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 I jak, koleżanki i koledzy, głosujecie na moją Agatkę, czy temat poszedł w zapomnienie? Po postrach widzę, że Wasze zdania są podzielone. Mam jednak nadzieję, że tych pozytywnych będzie jednak więcej
michalonex Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 W dniu 9.06.2014 o 18:47, woj123 napisał: pod warunkiem, ze się tysiąc razy zmieni- co się nie dzieje IP jest zmieniane przy każdym restarcie routera lub automatycznie po czasie ustalonym "od góry".
woj123 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 W dniu 15.06.2014 o 20:25, michalonex napisał: IP jest zmieniane przy każdym restarcie routera lub automatycznie po czasie ustalonym "od góry". Chłopie poczytaj o Mac adresie i o TCPIP zanim takie bajki napiszesz. W praktyce IP zmienia się dosyć rzadko. A co do czasu ustalonego "od góry" to bywa to nawet ustalane od góry raz na parę tygodni. W UPC mój VPN trzeba rekonfigurować raz na parę miesięcy- więc oddawanie głosów na Agatkę jest dosyć uciążliwe jak i moralnie (i wychowawczo) wątpliwe. Drogi rodzicu, piszesz, ze głosy są podzielone? Kup po prostu dyplom "za zajęcie I miejsca za............." w miejscy wykropkowanym wpiszesz co chcesz i efekt wychowawczy murowany. Albo zastanów się co robisz i o co prosisz.
Piotrek_G Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2014 Skąd się tacy ludzie jak woj123 biorą, z księżyca?
Rekomendowane odpowiedzi