krzychu-rc Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Cześć Wiecie gdzie w Polsce można dostać części do modelu samochodu firmy Kyotso oznaczenie G.X 12 (spalina).Czy może jest to podróba innnej firmy i coś bedzie pasować? Bo wyszukiwarka cały czas kieruje na strony firmy kyosho. Dokładnie chodzi o końcówkę drążka kierowniczego.W zasadzie to pytam w imieniu kumpla który prosił o pomoc także za poprawność danych nie odpowiadam. Jeśli potrzeba więcej danych postaram się zdobyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zobacz tu http://www.sklep.rcmodelsport.pl/pl/c/KYOSHO/226/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Porozmawiaj z rc-ikar , jest "dystrybutorem"kyosho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Uściślijmy bo czuję sie niezrozumiany.Chodziło mi Kyotso, a nie KyoshoCzy jednak mam rozumieć że to jeden pies i próbować sie dogadać ze sprzedawcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 GX-12 to silnik Kyosho, a nie Kyotso . Ja bym sprawdził w tych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki za pomoc i wyrozumialość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi