krzychu-rc Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Cześć Wiecie gdzie w Polsce można dostać części do modelu samochodu firmy Kyotso oznaczenie G.X 12 (spalina).Czy może jest to podróba innnej firmy i coś bedzie pasować? Bo wyszukiwarka cały czas kieruje na strony firmy kyosho. Dokładnie chodzi o końcówkę drążka kierowniczego.W zasadzie to pytam w imieniu kumpla który prosił o pomoc także za poprawność danych nie odpowiadam. Jeśli potrzeba więcej danych postaram się zdobyć.
dziobak Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zobacz tu http://www.sklep.rcmodelsport.pl/pl/c/KYOSHO/226/3
Marcin K. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Porozmawiaj z rc-ikar , jest "dystrybutorem"kyosho
krzychu-rc Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 Uściślijmy bo czuję sie niezrozumiany.Chodziło mi Kyotso, a nie KyoshoCzy jednak mam rozumieć że to jeden pies i próbować sie dogadać ze sprzedawcą?
dziobak Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 GX-12 to silnik Kyosho, a nie Kyotso . Ja bym sprawdził w tych sklepach.
krzychu-rc Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki za pomoc i wyrozumialość
Rekomendowane odpowiedzi