biedronas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tutaj informacja : http://www.realflight.com/rf-mobile/index.html Nie wiem jak to działa, nie mam sprzętu od Apple ani nic z Androidem. Wstawiam jako ciekawostkę, bo nie wiem, czy to coś warte. Jak ktoś sprawdzi, niech się podzieli wrażeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 ja mam... za free są dwa samoloty i jedno lotnisko. Powiem tak - do autobusu zamiast szachów i kulek jest ok. Ale tylko jako umilacz czasu. Symulatorem w żadnym razie bym tego nie nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajne właśnie ściągnąłem. Nie wiem czy to sprawa mojego palca, czułości tableta czy co jeszcze, ale lotki mi tak działają jakbym miał Dual Rate zjechany do 20 procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na Note 2 też ciekawie śmiga ☺ Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Morduję właśnie Warthunder'a na PS4 ... bajka, latanie jak w symulatorze i do tego jeszcze walki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Real flight mobile- kicha niestety. Galaxy sIII chodzi pięknie ale sama symulacja do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi