laminat Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 witam ostatnio w wimarexie znalazłem ciekawy model Moution cena jest kuszaca. nie znalałem zadnych wzmianek zeby mu sie skrzydła złozyły i mam pytanie jak wam sie wydaje czy mozna nim startowac z holu gumowego??(nie zamierzam robic z niego elektro szybowca tylko szybowca) czy nie poskładam mu skrzydeł?? zamierzam oczywiscie wymienic mu napedy lotek i sterow i wstawic serva es-08 albo TP90 ale to sie jeszcze zobaczy ale generalnie pytanie czy hol gumowy skrzydeł mu nie złozy a moze ktos ma taki model Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinn Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 może jakiś link do tego modelu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin133 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 może jakiś link do tego modelu??? Moution Ciekawe czy w ogóle jest dostępny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Witam Co prawda osobiście niemam tego modelu, ale koledzy w klubie mają takie dwa. Główne spostrzeżenia to, przede wszystkim fatalna jakość laminatu na kadłubie (strasznie kruchy - trzeba wzmocnić poprzez dolaminowanie od wewnątrz część kabinową i podskrzydłową). Co do profilu, w danych jest RG 15 mod., ale przyglądając się dokładnie to ten profil chyba nawet koło tego modyfikowanego nie leżał ;D . Co do właściwości lotnych to koledzy muszą się wypowiedzieć, którzy latali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.