JakubPtaszyk Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum. Postanowiłem po kilku latach wrócić do dawnego hobby. Niestety z braku czasu nie mogłem wcześniej rozwijać moich zainteresowań. Do tej pory udało mi się samodzielnie popełnić łódź z napędem elektrycznym, w całości wykonaną przezemnie. Posiadam jeszcze model samochodu spalinowego w skali 1:10 i troszkę gratów, potrzebnych do tego by dalej rozwijać swoje zainteresowania. W związku z tym, że posiadam silnik spalinowy do samolotu, 6,5ccm i aparaturę "lotniczą" cztero kanałową, postanowiłem nauczyć się "latać" jak narazie w pracy mam do czynienia z nie dużym dronem, to jakieś tam podstawy mam, ale myślę, że bez pomocy kolegów modelarzy sobię nie poradzę. Na początek będę musiał znaleźć jakiegoś trenerka pod ten silnik i zaczynamy zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi