baczek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 siema chciałem sie dowedzieć czy ktoś potrafi robic modele za pomocą programu metaseq czy coś takiego chciałem zrobic sobie jakiś samolot ale nie wiem jak wiec piszcie jak wiecie jak to zrobić jeśli chcecie moge wysłać ten program na e-mail jeszcze jedno moge wysłać modele które sam posiadam na kompie oto spis wszystkich samolotów 'e'e01 so 11 skyland atomicAM (new) MANTA southenX_AM_EVP (ze wstecznym) southenX_AM Spit22 clik j35 j35_G praireAMY SouthernX_i Impression_III pinnacle infinity beryl_EP eclipse LW1 nightmare_m p40 cessna 182 fw 190 gillo su31 su 29 su26 yak 55 twister traninge petit trainer_micro aerowings_swallow aerowings_biwings su37_G su37 southernX p51d extra300s reverse flight southernX3v4 seducionfs_one_torqueroll s300 torqueroll red edge 3d torqueroll lw cap 232 torqueroll ly cap 232 torqueroll L s300 torqueroll L red edge 3d torqueroll L edge 540 3d torqueroll extra 300s torqueroll extra 300 torqueroll edge pirtek torqueroll cap 232 torqueroll cap 222 torqueroll sky top micro ultimate 3d micro 47 g new cp1 praire cup mothbirdl waterflyer 4f 51 funtana euroflight treg blue and red su 26 tiburon bipe slingsby scud mu13 bergfalke hummingbird piper cup (big) litemouth8 runner landing and takeoff extra 230 minilaser8 pitts su27 su27 g southern x2 and x3 moon car slo v7 akro jumpmen southern x dragon fly rogallo concept ep tartore colbett frigate tanker sokól wicherek fw 190 a8 ultimate and ultimate 3d f4f 3d bf109 3d santa claus f14 colomban mc15 balon fokker dII neo f3b neo slpe neo electric b2 malutki car ah 64 depronal mythos (3.0, 2.0, mini) 701 atlantis IIIA and IIIB air ship twin jet wilga skywave2 111z t4 t4 g fokker dr I p 51d nimbus toc extra kairys su 31 man power lite fokker lazy bee super cup dora harier gee bee zlin 526 corsair mustang klem super fly ps ja posiadam 8.5 więc nie wiem czy pójdzie to na starszych wersjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 To ja poproszę: kylo747@wp.pl 8) southenX_AM_EVP (ze wstecznym) cessna 182 fw 190 gillo su31 su 29 su26 yak 55 twister traninge petit trainer_micro aerowings_swallow aerowings_biwings su37_G su37 L s300 torqueroll L red edge 3d torqueroll L edge 540 3d torqueroll extra 300s torqueroll extra 300 torqueroll edge pirtek torqueroll cap 232 torqueroll cap 222 torqueroll micro 47 g toc extra kairys su 31 zlin 526 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Siemka Jezeli jestes jeszcze to wyślij mi wszystkie Na Maila tesia54@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Cześć ja bym też prosił o przesłanie mi niżej wymienionych modeli na maila cessna183@wp.pl skyland Spit22 gillo su31 su 29 su26 yak 55 twister traninge petit trainer_micro aerowings_swallow aerowings_biwings su37_G su37 L s300 torqueroll L red edge 3d torqueroll L edge 540 3d torqueroll extra 300s torqueroll extra 300 torqueroll edge pirtek torqueroll cap 232 torqueroll cap 222 torqueroll micro 47 g toc extra kairys su 31 zlin 526 A co do programu to zkąd go masz ja mam z modelarz.com ten program do robienia modeli co wymieniłeś i model to można jakoś skonstrułować ale w fmsie to model jest w pliku MQO i jakimś par , umiem zapsać model w pliku MQO ale w pliku par to nie wiem jak to się robi chyba że masz z innego z innej strony ten program i w opcji zapisz masz możliwość zapisu pliku w foramcie par a tak to ja też nie wiem i proszę o pomoc jak się robi te modele w tym programie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Podeślij mi wszystko co masz na tasma16@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki995 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ja tez bym prosił wyslij wszystko co masz na luki9914@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki995 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ja też mam wersję 8.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 @Up: Prim1: Wstaw awatara(Najlepiej swoje zdjęcie) Prim2: Edytuj Posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 to ja też poproszę wszytkie twoje modele na mlody25@gmail.com z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Podeślij mi wszystko co masz na krzysiekmucha@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 baczek, Co z tobą? jeszcze nic nie mam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Troche dużo ludzi o to prosi, ale jakbyś mógł to też bym prosił wszystko co masz na kasterian50@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ludzie a co za problem sobie pościągać takowe :| (jakieś 5 sec szukania na google) http://logic-wizard.hp.infoseek.co.jp/fms_e.htm http://rcp.web.infoseek.co.jp/fms_aircraft_e.html http://gunnerson.homestead.com/files/fms_models.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ludzie a co za problem sobie pościągać takowe :| (jakieś 5 sec szukania na google) http://logic-wizard.hp.infoseek.co.jp/fms_e.htm http://rcp.web.infoseek.co.jp/fms_aircraft_e.html http://gunnerson.homestead.com/files/fms_models.htm Ja tam proszę o wszystkie bo Już ze wszystkich stron posciągałem modele.. Mam jakieś 20 - 25 modeli do fmsa dlatego chcę całą paczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mati1988k, z 4 pierwszych stron z googli pościągałem modele. tych nie mam a jak jest okazja to dlaczego sobie ich nie załatwiać? Jak będzie coś kasy to i tak kupi sie coś lepszego niż FMS, a na razie wystarcza na miłe spędzenie czasu( no i oczywiście na naukę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 jeśli możesz to prześlij mi na maila dawid_lewandowski@op.pl wszystkie szybowce/motoszybowce i górnopłaty 8) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A masz może coś dość szybkiego(szybszy niż madman czyli ok 40-60m/s w locie poziomym) albo max trudnego i nieprzewidywalnego? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny adam9034(at).poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja też bym prosił bardzo vj_adams@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłbym poprosić wszystkie na mikolajsuszek@gmail.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Tutaj jest kilka ciekawych (moim zdaniem) modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.