Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No i nadszedł czas aby sie wpisać. Latałem sobie dziś szybowcem Toto1, oprócz tego że był piękny dzień i aku naładowane to chciałem tez wypróbować nowy hol:P No to rozłożyłem wszystko no i odbył sie pierwszy lot no coś pięknego:P A muszę dodać że to był pierwszy raz w powietrzu tak wysoko no i sobie odbyłem tak 2 loty wszystko pięknie. Gdy 3 razem wypuszczałem model to na kilku metrach nad ziemią skrzydełka zaklaskały Myślałem ze sie popłacze ;( pierwszy model i za 5 lotem kraksa . Sprzęt nie ucierpiał skrzydło chyba da się naprawić (tyko ono ucierpiało). Fotek nie mam później dam skrzydełka na warsztacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 wcale nie dziwie sie że jest taki efekt... nowa guma ma bardzo dużą sprężystość, jest na prawdę dynamiczna, w Toto masz tylko cienki sosnowy dźwigar, to rzeczywiście w tym połączeniu nie mogło wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Postaram sie to wzmocnić sklejka 2mm albo jakąś owocówka... Może jeszcze polata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dobre wypełnienie między dźwigarowe i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.