pjk11 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam Założyłem strone na której są numery czasopisma lotniczo-modelarskiego Skrzydła i Motor, wydawanego po II WŚ. Mam tych czasopism dość dużo. Jeżeli będzie zainteresowanie, będe skanował dalej. Próbka pod adresem: http://sim.hol.es Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ty się Przemek nie pytaj tylko działaj, Twoja praca z pewnością nie pójdzie na marne lecz posłuży wielu pasjonatom. Wspaniały pomysł i kawał dobrej roboty. Dawaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Więcej, więcej !!! materiał jest świetny, lektura bardzo wciąga, osobiście uwielbiam klimaty z lat powojennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 bardzo ciekawy materiał, dzięki że to zeskanowałeś pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Świetna robota ! Dziękujemy i prosimy o więcej . Ciekawa lektura , a rysunki modeli z tamtych lat bezcenne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Świetna robota ! Dziękujemy i prosimy o więcej . Ciekawa lektura , a rysunki modeli z tamtych lat bezcenne ! I poradniki, zwłaszcza autorstwa radzieckich kolegów , też bezcenne. Nigdy bym nie wpadł, że można próbować zastąpić balsę rdzeniem z kukurydzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam, miałem pytać czy ktoś nie ma tych czasopism bo interesował mnie krasnal Pana Burego z SIM z 51 roku - opcja szukaj zawsze pomocna - dzięki wielkie za założenie tematu - popieram pomysł! dużo dobrej starej modelarskiej szkoły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, miałem pytać czy ktoś nie ma tych czasopism bo interesował mnie krasnal Pana Burego z SIM z 51 roku - opcja szukaj zawsze pomocna - dzięki wielkie za założenie tematu - popieram pomysł! dużo dobrej starej modelarskiej szkoły:) A ten plan Pan ma: http://bajcar.webatu.com/krasnal.jpg ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przemku zablokuj sobie katalog bo wszytkie pliki masz dostępne Ps ładna tokarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przemku zablokuj sobie katalog bo wszytkie pliki masz dostępne Ps ładna tokarka Spoko. To jest przechowalnia jawnych rzeczy. A tokareczka to OUS-1 z Oswiecimia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Szkoda tylko, że ma kabel odcięty... Co masz wspólnego Przemku z badaniami ogniowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Szkoda tylko, że ma kabel odcięty... Co masz wspólnego Przemku z badaniami ogniowymi? To starsze zdjecia. Tokarka jest juz podlaczona i dziala. A z badaniami ogniowymi mam tyle wspolnego, ze produkuje drzwi i okna EI, ktore musza przejsc certyfikacje w CTO Gdansk. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam, miałem pytać czy ktoś nie ma tych czasopism bo interesował mnie krasnal Pana Burego z SIM z 51 roku - opcja szukaj zawsze pomocna - dzięki wielkie za założenie tematu - popieram pomysł! dużo dobrej starej modelarskiej szkoły:) Mam jeszcze jeden plan krasnala: http://bajcar.webatu.com/modelarstwo/krasnal2.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mam jeszcze jeden plan krasnala: http://bajcar.webatu.com/modelarstwo/krasnal2.jpg Pozdrawiam Fajny plan, a możesz podać stronę skąd go pobrałeś. Może jest tam więcej ciekawych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek43 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 pjk11 - Przemku, czy jest realna szansa na wgląd w Twoje czasopisma Skrzydła i Motor? Interesują mnie stare czasopisma modelarskie, takich jeszcze nie miałem okazji obejrzeć. Ciebie pozdrawiam, Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi