Alex Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie mam jeszcze pomysłu, z czego zrobić rury wydechowe, ale cylindry są gotowe do przyklejenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak tam dalsze postępy w tym pięknym i nietypowym modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ostatnio zajmowałem się ocieplaniem domu, więc niewiele się działo. Udało mi się tylko wykonać z rurki aluminiowej atrapy rur wydechowych. Poza tym po ostatniej próbie latania okazało się, że pakiet 9s, to trochę za mało i niestety znowu połamałem łopaty. Zmontowałem nowy pakiet 12s Li-Fe, ale ze względu na pogodę, to dalsze próby chyba na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Witam,co nowego z ciekawym projektem,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi