Marcin S Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 witam proszę może ktoś komuś się to udało zbindować odbiornika frskd8r-r plus (odbiornik z teletrią) a aurorą do której zamontowalem moduł frsky v8ht wszystkie inne odbiorniki bez telemetrii sie bindują dzięki za pomoc
Krzysiek67 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam. a czy w twoim module są jakieś mikro włączniki, które należy odpowiednio poustawiać w zależności od tego czy używa się odbiornika z telemetrią lub bez? W tym module http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14355__FrSky_DF_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Module_RX.html którego używałem trzeba to było odpowiednio poustawiać. Może tu jest przyczyna problemów? Przeczytaj co mówi instrukcja. Pozdrawiam Krzysiek.
Marcin S Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 W tym module niema żadnego przełącznika i taki odbiornik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzysiek67 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Cześć Marcin. Pisząc o module miałem na myśli tą płytkę z dioda i przyciskiem do bindowania, czy nie ma tam innych przełączników? A co mówi instrukcja o bindowaniu odbiorników z telemetrią lub bez? Pozdrawiam Krzysiek.
mgr Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak na to co pisze FrSky to się nie da. http://www.frsky-rc.com/product/pro.php?pro_id=91 FrSky 2.4GHz non-telemetry in-built DIY Tx module. Soldering skill needed. Just work in V8 mod (non-telemetry), bind and work with different FrSky receivers (non-telemetry).
Krzysiek67 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Marcin przepraszam, niedokładnie przyjrzałem się Twojemu modułowi. On jest bez telemetrii, więc tak jak pisze Tomasz nie będzie współpracował z odbiornikiem posiadającym telemetrie. Pozdrawiam Krzysiek.
Marcin S Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 Właśnie instrukcja gdzieś uciekła diodami do bindownice jest i przycisk tez innych przełącznikow niema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi