uran4 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam. Po ponad dwudziestu latach wróciłem do modelarstwa RC. Budowałem głównie modele pływające, ale i trochę latałem. Aparatura Signal FM 7 w ilości szt 3 jeszcze w piwnicy leży (nie mam sumienia wyrzucić) - ktoś może chce do muzeum? ;-) Pozdrawiam wszystkich - Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kolejny przykład nieuleczalności tej wrednej choroby zwanej "modelarstwem" witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Widzę ,że stolica małej osobówki mocno atakuje , najpierw Mirek ,teraz Twoja osoba, oby tak dalej Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Wtamy, witamy i zapraszamy do pisania postów :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witaj Andrzeju w naszym gronie! Skontaktuj się z Mirkiem,to może razem będziemy latać w Podwarpiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.