janegab Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Film Specyfika superhttps://www.youtube.com/watch?v=hcCC9Ak1lZw&feature=youtu.be 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Super zdjęcia już wróciłeś do Konina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Własnie wróciłem "wydusić" wszy i zaleczyć pokąsania przez konskie GZY NA WSCHODNIEJ...przepierka gaci i GOOO..!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Własnie wróciłem "wydusić" wszy i zaleczyć pokonsania przez konskie GZY NA WSCHODNIEJ...przepierka gaci i GOOO..!! Szkoda ze nie dotarłem na klif mam nadzieję że się jaszcze w tym sezonie spotkamy , Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Daleko nie masz a jakoś sie nie odzywasz na móje sms-y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Daleko nie masz a jakoś sie nie odzywasz na móje sms-y... Daleko nie mam ale czasu wolnego też nie mam za wiele , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wspaniałe warunki non-stop do latania na klifie ...super towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kurde było super , będę za 2 tygodnie w sobote od rana . Dzięki wielkie za miłe przyjęcie mnie na klifie "bajka" pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Widzę że kierowniczy Toxic zmienił właściciela . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Przemku zalatałeś super...może sie spotkamy..oby dobrze wiało .. A podziekowania za przyjecie ..i klimat na klifie to KIEROWNIKOWI.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Przemku...w weekend fajny warun bedzie na jeziersku. Spróbuj. Janie... Słuchaj Kierownika a nie kombinuj )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przemku..kilka dni "swiatecznych"..a na Lubstowie bajka.cały czas zachód -Zofia.dojedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hehe. Ja jednak wolałbym jeziersko niestety albo stety dla Przemka był by cały klif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Trochę letniego wspominania.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 tak budził się dziś się KLIF,, upload foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Liczę że z początkiem sierpnia również dane mi będzie zobaczyć takie przebudzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 klif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi