idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Malezyjski-samolot-pasazerski-rozbil-sie-na-Ukrainie,wid,16761951,wiadomosc.html?ticaid=113199&_ticrsn=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Agencja Reuters oraz rosyjska Interfax twierdzą, że maszyna została zestrzelona na wysokości 10 km. Normalne to to nie jest.... Panowie uważajcie na głowy w tej Gdyni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 taaa i znowu malezyjski ... i znowu Kuala Lumpur czy jak to się pisze .. no i pewnie znowu zestrzelony ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Paczki z Hobby Kinga zagrożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 "Separatyści: Uprzedzaliśmu, żeby nie latały na naszym niebie." Grubo ... a co z US chroniącymi cywili w imię pokoju !! .... nie ma interesu, nie ma interwencji i niech samowolka idzie dalej do przodu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Takie numery już niestety w przeszłości były...i to po obu stronach żelaznej kurtyny. Dziwi mnie tylko dlaczego cywilne maszyny nie omijały rejonu konfliktu z daleka, jak to już też miało miejsce w przeszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 a mnie dziwi zestrzelenie samolotu pasażerskiego na wyskości przelotowej 10km ... nie wiem .. jakby nie kombinować, to nie wytłumaczą się "stanowieniem zagrożenia" .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie wydaje mi sie zeby oni w ogole chceli sie tlumaczyc. Pytanie kto mial interes aby ich zestrzelic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Banda gówniarzy, którzy od 12tego roku życia bawiła się w wojnę na konsolach do gier i wreszcie się mają okazję wykazać .. Tak to mi powoli zaczyna wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Panowie, jedyne rzetelne informacje znajdziecie tu: http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/15-wypadki_i_incydenty_lotnicze/63709-2014_07_17_samolot_malaysian_na_ukrainie.html Zamiast dywagacji i roztrząsania niewiadomych są omawiane fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Proponowałbym rozważyć zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi