cZyNo Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 W chwili wolnej moze cos skrobnę. Na razie polatam tu jeszcze z 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ładnie, a jakieś bliższe namiary na pensjonat/hotel i samo miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Col du Tende jak nazwa wskazuje jest przełaczą i łatwo ją znależć w google maps. Noclegi w hotelach wjeżdżając na zbocze lub w miejscowości Limone Piemonte. Mozna spać po stronie francuskiej w Tende, ale trzeba sie liczyć z długim staniem aby przejechac przez tunel. A najlepiej spać na górze Tak też robiłem. Wysokość około 1900m npm. Sa zbocza na dwa kierunki - południowy (na tym latałem) i północny. mała panorama Latalo sie tak: Choć wielu latało szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Toxic też latał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A gdzie usioł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 20godzin film sie wgrywa. Bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cześć Jurek, Daj proszę bliższe namiary na nocleg na górze. Ja jak latałem w Austrii to dałem dokładne namiary http://tannenalm.at/ żeby nie było wątpliwości co i jak i jakie miejsce polecam no chyba, że chcesz miejsce zachowac dla siebie to inna sprawa, zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 tak więc otwierasz w przeglądarce stronę maps.google.pl i w okienko do wyszukiwania wpisujesz Col du Tende - i już masz gdzie to jest. Lata sie w dwóch miejscach - lepsze przy bunkrze na zboczu południowym jest tu: https://www.google.pl/maps/place/44%C2%B008%2755.1%22N+7%C2%B033%2731.3%22E/@44.1486384,7.5586944,15z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 Na kierunku północnym lata sie za Fortem Centralnym. Tam tez można polatać na zboczu południowym. Widoczek 1: Widoczek 2: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A gdzie usioł? USioł jest tu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 a jeszcze jakieś wspominajka z wyjazdu: A tu jeszcze panoramka w wersji video: https://www.youtube.com/watch?v=zQtKY3mmDB8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi