Jaccy1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam. Dziś dzwonił do mnie Janek z Konina, że lata nad zatoką i zabrakło śrub plastikowych M4. Prosił mnie abym mu znalazł sklep w Trójmieście gdzie będzie mógł w poniedziałek zakupić śruby i przesłał sms-em adres lub numer telefonu. Szukam, ale nie znalazłem sklepu który by miał w ofercie śruby plastikowe M4. Może ktoś wie, zna sklep w którym Janek dostanie to co potrzebuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 W tej chwili jest praktycznie tylko jeden sklep dawny Helipad teraz RC Pit czy jakoś tak - jest tu na forum jego reklama. Ale czy mają owe śruby tego nie wiem. Natomiast można wykorzystać też plastikowe ale "sanitarne". Te pewnie dostaniesz w każdym markecie typu Castorama, Prakiker czy Liroy. A gdzie dokładniej kolega lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 W Gdyni na Władysława IV prowadzi mały sklep modelarski (na witrynie duży napis ELEKTRONIKA oraz wywieszony jakiś model) Wiesław Gacek - fakt, że często czegoś nie ma co potrzebujemy, ale zwykle po telefonie, bądź wizycie osobistej na następny dzień już wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dokładnie to Władysława IV 1/5 A tu masz telefon. Można wcześniej zapytać czy ma, zamiast stać w korkach pomiędzy wladyslawowem a trójmiastem : 58 620 52 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki wysłałem wszystkie podpowiedzi, a gdzie Janek lata to niie wiem. Napewno się pochwali na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pewnie w Betlejem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi