TeBe Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Potrzebuję wykonać kanapkę - balsa 0,8 - depron 3,0 - balsa 0,8 Rozmiar około 10x25cm. Czym to najlepiej skleić? Na podorędziu mam Soudal polimerowy, będzie dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 będzie dobry. Rozprowadź go cienko kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kredytowa z Citi się nada? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Lepiej czarna z orlenu, ale city też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Do tego to chyba bardziej nadałby się Soudal poliuretanowy, pieni się, wypełni rowki w depronie (no i ile to ten z rowkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Robertus, patent z kartą kredytową genialny, kanapki się kleją :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wyjąłem z prasy próbkę. Podoba mi się ten kompozyt. Kanapka "balsa 0,8/depron 3/balsa 0,8" ma masę 4g/dm2. Sztywność większa niż oczekiwana. Będę eksplorował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi