igorzysko Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam Szanownych kolegów Modelarzy, Choć w metryce mam wpisane imię ''Łukasz'', rodzice i znajomi wołają na mnie Igor. Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego, ale od dwóch lat mieszkam w Stavanger w Norwegii. Od dziecka marzyłem o lataniu... W dzieciństwie żaden przelatujący samolot na niebie nie był mi obojętny. Stąd moje zainteresowanie modelarstwem. Zaczynałem od modeli plastikowych, ostatni plastik jaki pozostał mi w pamięci to B-52. Następnie sklejałem modela kartonowe. tj. Mały Modelarz oraz GPM modele kartonowe. Moją największą dumą był B-24 Liberator w skali 1:33 ze stajni GPM, ale to było ponad 15 lat temu. Od dawna przeglądam rozmaite fora modelarskie w poszukiwaniu kolejnego modelu/ celu, tym razem z balsy. Aha, dla tych którzy pomyśą, że "nie latam''. Zrealizowałm jedno ze swoich wielkichh marzeń - lot w helikopterze. W ciągu roku latam kilka razy, jako pasażer w Sikorsky S-92, na platformy wiertnicze. Dołączyłem tutaj, ponieważ chce rozwijać swoją pasję , uczyć się od Was a w przyszłości dzielić z Wami. p.s. ostatni zbudowany model samolotu to zestaw LEGO Creator 31011 Avation Adventures, trzy letnia córcia mi pomagała:) Pozdrawiam Igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi