kwiatek511 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Kupiłem Walkera 04 bez akumulatorów. Czy można użyć do zestawu lipolek i ewentualnie jakich. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 można 7.4V ale nie przesadzaj z wagą jeśli chciałbyś zastosować 11.1V niezbędna jest modyfikacja zasilania silnika ogonowego bo nie wytrzyma napięcia i się spali. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek511 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dzięki za informację. Jakie zmiany należałoby dokonać z zasilaniem silnika tylnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 z tego co pamiętam to w szereg z silnikiem trzeba zamontować rezystor a na silnik kondensator elektrolit. Szukałem schematu w necie (bo gdzieś widziałem) ale nie mogę teraz sobie przypomnieć gdzie jest opis modyfikacji jak znajdę to wstawię linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.