BGRC Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam. Mam na imię Dawid. Jestem modelarzem od roku. Latanie nie jest mi obce. Obecnie latam Dronem F550. Korzystam z aparatury JR XG-8. Jest fajnie. Posiadam pełen sprzęt do FPV. Jestem na etapie wyboru motoszybowca i nowej aparatury by odseparować sprzęt XG-8 od latania na motoszybowcach i samolotach Jeszcze raz serdecznie witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Proszę poprawić pole Skąd w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGRC Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Teraz powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie no .. Luzik, kodu pocztowego i odcisku ucha juz nie potrzeba :-) Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi